Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal Grilovacia panvica 26 x 26 cm TalentPro C6214052

Zobraziť katalóg
Tefal Grilovacia panvica 26 x 26 cm TalentPro C6214052
4,6 5 hodnotení
vnútorný povrch nepriľnavý a s prímesou titánu, vonkajší povrch nepriľnavý, materiál panvice hliník, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, možnosť použitia neostrého kovového náčinia, vhodná do rúry a indikátor teploty, priemer horného okraja 26 cm, vonkajší priemer dna 19 cm, výška 3 cm
Kód:  TEFNP045 Produktové číslo:  C6214052 Stránky výrobcu
Tefal Grilovacia panvica 26 x 26 cm TalentPro C6214052 Predaj skončil

Tefal Grilovacia panvica 26 x 26 cm TalentPro C6214052

Tefal ikony nadobi

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Vysoko kvalitná grilovacia panvica Tefal TalentPro s rebrovaným povrchom je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Disponuje novým nepriľnavým povrchom Titanium Extra, pevným trojvrstvovým dňom Induction a pohodlnými ergonomickými úchytkami.

Prvotriedna nerezová oceľ je materiálom extrémne odolným nielen voči korózii, ale tiež voči mechanickému poškodeniu. Dokonca mu neuškodí ani používanie kovového kuchynského náčinia. Okrem toho vyniká silnou rezistenciou voči tepelným šokom a vysokou nepriľnavosťou. Vďaka špeciálnemu nepriľnavému povrchu s tvrdou minerálnou bázou Titanium Extra svoje jedlo zaručene nikdy nepripálite. Silné trojvrstvové dno Induction s diskom z nerezovej ocele zaisťuje efektívny a rovnomerný rozvod tepla po celej spodnej ploche nádoby a pevnosť v priereze. Riad sa tak ani po rokoch používania neskrúti či inak nezdeformuje.

Nádoba je vybavená indikátorom teploty Thermo-Spot. Ten signalizuje okamih, kedy panvica dosiahne správnej teploty a vy tak môžete začať s prípravou pokrmu. Nedôjde tak k nadmernému rozohriatiu dna a výsledky prípravy jedla budú doslova vynikajúce. Thermo-Spot sa skladá z dvoch farebných odtieňov citlivých na zmenu teploty. Pri dosiahnutí ideálnej teploty pre vyprážanie (približne 180 °C) získa indikátor jednoliatu farbu.

Panvica Tefal TalentPro je použiteľná na všetkých typoch tepeľných zdrojov, vrátane indukčnej varnej dosky. Veľkou výhodou je možnosť vloženia do rúry vyhriatej maximálne na teplotu 175 °C. Budete doslova nadšení kombináciou kvality a priaznivej ceny!

Riad značky Tefal je vždy zárukou pohodlného, rýchleho a v neposlednom rade tiež zdravého varenia. Ergonomické rukoväte zaisťujú komfort a zároveň ochranu pred bolestivým popálením. Riad Tefal je naviac zdravotne úplne nezávadný a šetrný k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je pre výrobu kuchynského riadu hojne využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre človeka, tak aj pre životné prostredie. 

Kľúčové vlastnosti:

  • extra nepriľnavý vnútorný povrch Titanium Extra
  • možnosť použitia kovového kuchynského náčinia
  • silné trojvrstvové dno Induction pre perfektný rozvod tepla
  • ergonomické rukoväte pre maximálne pohodlie
  • zdravé varenie a varenie šetrné k životnému prostrediu
  • možnosť vloženia do rúry (do 175 °C)

Parametre a špecifikácia:

Rozmery panvice:
26 × 26 cm

Farba:
čierna

Vnútorný povrch:
nepriľnavý, Titanium Extra

Použitie:
elektrika
indukcia
keramika
plyn
rúra (do 175 °C)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Priemer horného okraja panvice
26 cm Hotovo!
Vonkajší priemer dna panvice
19 cm Hotovo!
Výška panvice
3 cm Hotovo!
Vnútorný povrch
Nepriľnavý, S prímesou titánu Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Rozmery

Priemer horného okraja panvice
26 cm Hotovo!
Vonkajší priemer dna panvice
19 cm Hotovo!
Výška panvice
3 cm Hotovo!

Povrch

Vnútorný povrch
Nepriľnavý, S prímesou titánu Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!
Vonkajší povrch
Nepriľnavý Hotovo!

Typ

Typ
Grilovacia Hotovo!

Druh ohrevu

Typ ohrevu
Indukcia, Plyn, Sklokeramika, Elektrina Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do rúry, Indikátor teploty Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Grilovacia panvica 26 x 26 cm TalentPro C6214052 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Grilovací pánev 26x26cm TalentPro C6214052. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Grillpfanne von 26x26cm TalentPro C6214052. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Grillpfanne von 26x26cm TalentPro C6214052. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal TalentPro C6214052.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií