Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Tefal Heritage Knives K097S414 súprava steakových nožov z nehrdzavejúcej ocele 4 ks

Zobraziť katalóg
Tefal Heritage Knives K097S414 súprava steakových nožov z nehrdzavejúcej ocele 4 ks
4,8 13 hodnotení
Sada nožov materiál rukoväti plast, dĺžka čepele 12,5 cm, materiál čepele oceľ, vhodné do umývačky, počet kusov v súprave 4
Kód:  TEFSN065 Produktové číslo:  K097S414 Stránky výrobcu
Tefal Heritage Knives K097S414 súprava steakových nožov z nehrdzavejúcej ocele 4 ks Predaj skončil

Tefal Heritage Knives K097S414 súprava steakových nožov z nehrdzavejúcej ocele 4 ks

Značka Tefal pre vás vyvinula prepracované a kvalitné nože radu Heritage Knives. S týmito steakovým nožmi sa veľmi ľahko krája. Rukoväť s čiernym povrchom vám zaručí lepšie a pevnejšie držanie nožov. Práca s nožmi tak bude presná a rýchla. Vďaka použitým materiálom pri výrobe sa nože ľahko čistia a udržujú. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, čo sľubuje ich dlhú životnosť. Tenký vrúbkovaný povrch čepele zase zaisťuje čo najjemnejší kontakt s mäsom, takže zaručene pripravíte prvotriedne steaky. Nože Tefal Heritage Knives patria medzi spoľahlivých pomocníkov do každej kuchyne. V tejto súprave nájdete 4 rôzne nože z tohto radu.

Kľúčové vlastnosti súpravy nožov Tefal Heritage Knives K097S414

  • Súprava nožov od spoľahlivého výrobcu
  • Ide o steakové nože
  • Nože Tefal sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • Čepeľ nožov je veľmi tenká
  • Nože sú vrúbkované
  • S nožmi sa ľahko krája
  • Súprava Tefal obsahuje 4 nože

Dĺžka nožov:
125 mm

Parametre a špecifikácia

Umývačka na riad
Vhodné do umývačky Hotovo!
Materiál rukoväti
Plast Hotovo!
Materiál čepele
Oceľ Hotovo!
Dĺžka čepele
12,5 cm Hotovo!
Počet kusov v súprave
4 ks Hotovo!

Typ

Umývačka na riad
Vhodné do umývačky Hotovo!
Materiál rukoväti
Plast Hotovo!

čepeľ

Materiál čepele
Oceľ Hotovo!
Dĺžka čepele
12,5 cm Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
4 ks Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Heritage Knives K097S414 súprava steakových nožov z nehrdzavejúcej ocele 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Heritage Knives K097S414 sada nerezových steakových nožů 4 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Heritage Gourmet K097S414 Edelstahl Steakmesser Set - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Heritage Gourmet K097S414 Edelstahl Steakmesser Set - 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Heritage Knives K097S414 Rozsdamentes steak kések 4 db.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií