AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal Ingenio mixovacia misa

Zobraziť katalóg
Tefal Ingenio mixovacia misa
5 2 hodnotení
Zarábacia misa – rovná a naklonená poloha pre lepší uhol pri miešaní, ľahké zaobchádzanie, je možné umývať v umývačke, odolný a trvanlivý produkt z vysokokvalitných materiálov pre dlhodobú funkčnosť, intenzívne laboratórne testovanie pred uvedením na trh, víťaz ceny GOOD DESIGN AWARD 2015 (Chicagské múzeum architektúry a dizajnu Athenaeum), 26.3×26.3×14.7cm, objem misy 3.8l
Kód:  TEFACC23 Produktové číslo:  K2070414 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Ingenio mixovacia misa

Tefal Ingenio mixovacia misa je veľmi praktickou pomôckou, ktorú oceníte pri mixovaní potravín. Elegantná misa červeno-čiernej farby je pre väčšiu stabilitu opatrená protišmykovými nožičkami. Jej bočné úchyty umožňujú pohodlné držanie misy. Pri miešaní zachováva prirodzenú chuť potravín. Ľahko sa čistí, môžete ju umývať aj v umývačke riadu. Mixovacia misa je veľmi pevná a odolná, vyniká svojou dlhou životnosťou. Je vyrobená z nylonu a sklených vlákien, zdravotne je nezávadná. Vybavte si svoju kuchyňu týmto užitočným pomocníkom, v ktorom sa vám budú potraviny ľahko mixovať.

Hlavné prednosti

  • Protišmykové nožičky
  • Bočné úchyty
  • Pevnosť, odolnosť a dlhá životnosť
  • Umývateľná v umývačke riadu

Špecifikácia a parametre:

Materiál:
Nylon/sklené vlákna

Farba:
Čierna/červená

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky, Protišmykový povrch Hotovo!
Určenie
Ovocie, Šalát Hotovo!
Dizajn
Jednofarebný Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vhodné do umývačky, Protišmykový povrch Hotovo!
Určenie
Ovocie, Šalát Hotovo!
Dizajn
Jednofarebný Hotovo!

Rozmery

Priemer
26,3 cm Hotovo!
Objem
3,8 l Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Materiál

Materiál dózy
Plast Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky zarábacie misy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde jsem nedohledal rozměry tohoto produktu nebo jeho objem. Jaká je jeho výška, průměr, objem? Děkuji.

Dobry den, Je prosim tato nádoba stohovatelna s cednikom ( sitkom) tefal ingenio z rovnakej rady¿ daju sa to seba vložiť¿ ake su ich rozmery ¿ Dakujem pekne

Diskusia a poradňa k Tefal Ingenio mixovacia misa
Príslušenstvo pre Tefal Ingenio mixovacia misa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Ingenio mixovací mísa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Ingenio keverőtál.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií