Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal Kastról 26 cm s pokrievkou Emotion E8235274

Zobraziť katalóg
Tefal Kastról 26 cm s pokrievkou Emotion E8235274
z nerezovej ocele, dno Induciton, rukoväte plastové s kovovou vložkou, hladinové značky na vntřní stene riadu, možnosť umývania v umývačke, použiteľný zdroj ohrevu: plyn, elektrina, sklokeramika, indukcia, možnosť použitia v rúre do 175 ° C
Kód:  TEFA005 Produktové číslo:  E8235274 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Kastról 26 cm s pokrievkou Emotion E8235274 Predaj skončil

Tefal Kastról 26 cm s pokrievkou Emotion E8235274

Ak často varíte, nájdete vo vysoko kvalitnom kastróla Tefal Emotion výborného pomocníka do kuchyne.je vyrobenýý z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s dokonale lešteným povrchom, ktorá maximalizuje trvanlivosť hrnca.Vďaka hladinovým značkám na vnútornej stene nádoby budete vždy vedieť, aké množstvo surovín váš hrniec obsahuje.Kvalitný dizajn a pevné rukoväte umožňujú jednoduchú manipuláciu. Extra silné dno Induction zabraňuje deformáciám a rozvádza rovnomerne teplo po celom hrnci. Súčasťou balenia je i pokrievka z vysoko odolného skla s parným ventilom. 

praktickosť

Kastról Tefal Emotion je použiteľný na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky.Veľkou výhodou je možnosť vloženia do rúry vyhriatej maximálne na teplotu 175 ° C. Tefal vás nijako neobmedzí ani v umývaní znečisteného hrnca v umývačke. Budete doslova nadšení kombináciou kvality a priaznivé ceny!

Pohodlie a bezpečie

Hrnce od firmy Tefal sú vždy zárukou pohodlného, ??rýchleho a v neposlednom rade tiež zdravého varenia. Ergonomické rukoväte zaisťujú komfort a zároveň ochranu pred bolestivým popálením.Riad Tefal je naviac zdravotne úplne nezávadné a šetrné k životnému prostrediu.Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je pre výrobu riadu hojne využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre človeka, tak aj pre životné prostredie. 

Hlavné prednosti:

  • použiteľnosť na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky
  • Silné dno Induction pre rovnomerný rozvod tepla
  • Hladinové značky pre ľahkú orientáciu
  • Elegantné pevné rukoväte pre ľahkú manipuláciu
  • Zdravý spôsob varenia
  • Záruka 10 rokov

Parametre a špecifikácia

Pokrievka
Áno Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!
Priemer nádoby
26 cm Hotovo!
Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Pokrievka
Áno Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!

Priemer nádoby

Priemer nádoby
26 cm Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo je to take drahe ?

Diskusia a poradňa k Tefal Kastról 26 cm s pokrievkou Emotion E8235274
Príslušenstvo pre Tefal Kastról 26 cm s pokrievkou Emotion E8235274 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Kastrol 26 cm s poklicí Emotion E8235274. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal 26 cm Bräter mit Deckel Emotion E8235274. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal 26 cm Bräter mit Deckel Emotion E8235274. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal 26 cm Lábas fedővel Emotion E8235274.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií