Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Tefal Panvica Pro Style 21 cm

Zobraziť katalóg
Tefal Panvica Pro Style 21 cm
4,7 7 hodnotení
– priemer 21cm, vnútorný nepriľnavý 4-vrstvový povrch Titanium Pro s prímesou titánu, vonkajší čierny nepriľnavý povrch, vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, indikátor teploty Thermo-Spot, vhodná do rúry až do 175°C, možnosť použitia neostrého kovového náčinia, hrubé trojvrstvové dno Induction s nerezovým povrchom
Kód:  TEFST541 Produktové číslo:  E4260212 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Panvica Pro Style 21 cm

Radi si doma uvaríte vaše obľúbené jedlo? Pripravte si ho teraz ako profík pomocou panvice od značky Tefal. Panvica PRO STYLE zabezpečí váš úspech vďaka svojmu nepriľnavému povrchu Titanium PRO. Či už si naplánujete urobiť čínu, osmažiť rezne alebo len namiešať vajíčka, na panvicu Tefal sa môžete spoľahnúť a nebáť sa prípadného pripálenia. O jej rozpálení vás bude informovať indikátor teploty Thermospot, ktorý je umiestnený uprostred. Panvica má výnimočne silné dno Induction s diskom z antikor ocele. Vonkajší povrch je v čiernej farbe a je nepriľnavý. Pohodlné a bezpečné zaobchádzanie s panvicou Tefal vám zaistí pohodlná ergonomická rukoväť. 

Kľúčové vlastnosti panvice Tefal

  • Povrch panvice je z nepriľnavého povrchu Titanium PRO
  • Panvica PRO STYLE má priemer 21 cm
  • Panvica Tefal disponuje silným dnom Induction
  • Rukoväť panvice je ergonomická
  • Použiteľné zdroje ohrevu panvice je plyn, elektrika, sklokeramika a indukcia

Parametre a špecifikácia

Priemer horného okraja panvice
21 cm Hotovo!
Vonkajší priemer dna panvice
15 cm Hotovo!
Výška panvice
5,5 cm Hotovo!
Vnútorný povrch
Nepriľnavý, S prímesou titánu Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!

Rozmery

Priemer horného okraja panvice
21 cm Hotovo!
Vonkajší priemer dna panvice
15 cm Hotovo!
Výška panvice
5,5 cm Hotovo!

Povrch

Vnútorný povrch
Nepriľnavý, S prímesou titánu Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Vonkajší povrch
Nepriľnavý Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do rúry, Indikátor teploty Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Panvica Pro Style 21 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev Pro Style 21cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pro Style Pfanne 21cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pro Style Pfanne 21cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal PRO STYLE 21cm.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií