AD homeoffice PET

Tefal Panvica Pro Style 28 cm

Zobraziť katalóg
Tefal Panvica Pro Style 28 cm
4,9 22 hodnotení
– priemer 28cm, vnútorný nepriľnavý 4-vrstvový povrch Titanium Pro s prímesou titánu, vonkajší čierny nepriľnavý povrch, vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, indikátor teploty Thermo-Spot, vhodná do rúry až do 175°C, možnosť použitia neostrého kovového náčinia, hrubé indukčné dno pre perfektný rozvod tepla a odolnosť proti deformáciám
Kód:  TEFST288 Produktové číslo:  E4260612 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Panvica Pro Style 28 cm

Užite si skvelý zážitok z varenia vďaka vysoko kvalitnej panvici Tefal Pro Style s priemerom 28 cm, ktorá disponuje extra nepriľnavým povrchom Titanium Pro a indikátorom teploty Thermo-Spot. Indikátor teploty Thermo-Spot signalizuje okamih, kedy panvica dosiahne správnej teploty a je pripravená na vyprážanie. Vďaka tejto kontrolke nedôjde k nadmernému rozohriatie dna a výsledky prípravy jedla s panvicou Tefal Pro Style budú doslova vynikajúce. Indikátor Thermo-Spot sa skladá z dvoch farebných odtieňov. V pôvodnom stave obsahuje indikátor pruhy. Akonáhle dosiahne ideálnej teploty pre vyprážanie, ktorá sa pohybuje okolo 180 °C, farba indikátora sa zjednotí na červenú. 

Kľúčové vlastnosti panvice Tefal Pro Style 28 cm

  • Nepriľnavý povrch Titanium Pro
  • Indikátor teploty Thermo-Spot
  • Tefal Panvica Pro Style 28 cm s indukčným dnom
  • Perfektný rozvod tepla pre rovnomerné varenie
  • Odolnosť panvy proti poškriabaniu
  • Možno použiť kovové kuchynské náčinie

Už žiadne pripálené jedlo

Vďaka nepriľnavému povrchu Titanium Pro, ktorý je tvorený tvrdou minerálnou bázou a obohatený titánom sa už nemusíte báť pripáleného jedla a nekonečného drhnutia prilepených zvyškov. S panvíc Tefal Pro Style 28 cm je varenie jednoduché. Indukčné dno s diskom z nehrdzavejúcej ocele, ktorým panvica Tefal disponuje, zaisťuje nielen perfektný rozvod tepla pre dokonale rovnomerné varenie, ale tiež vysokú odolnosť proti poškriabaniu. Neuškodí mu ani použitie kovového kuchynského náčinia.

Panvica Tefal Pro Style pre pohodlné a zdravé varenie

Panvica Tefal Pro Style môžete, vďaka jej povrchu, použitie na akýkoľvek typ sporáku, vrátane indukčného. Panvica Tefal je naviac zdravotne úplne nezávadná a šetrná k životnému prostrediu. Neobsahuje totiž olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá sa často pre výrobu kuchynského riadu využíva aj napriek tomu, že je pre životné prostredie, aj pre človeka samotného, nebezpečná. Varenie v panvici Tefal Pro Style 28 cm je nielen pohodlné a jednoduché, ale tiež zdravé. 

Parametre a špecifikácia

Priemer horného okraja panvice
28 cm Hotovo!
Vonkajší priemer dna panvice
21 cm Hotovo!
Výška panvice
5,5 cm Hotovo!
Vnútorný povrch
Nepriľnavý, S prímesou titánu Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!

Rozmery

Priemer horného okraja panvice
28 cm Hotovo!
Vonkajší priemer dna panvice
21 cm Hotovo!
Výška panvice
5,5 cm Hotovo!

Povrch

Vnútorný povrch
Nepriľnavý, S prímesou titánu Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Vonkajší povrch
Nepriľnavý Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry, Indikátor teploty Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Panvica Pro Style 28 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev Pro Style 28cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pfanne Pro Style 28cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pfanne Pro Style 28cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Pro Style 28 cm serpenyő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií