AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tefal Pro Express Total GV8960E0

Zobraziť katalóg
Tefal Pro Express Total GV8960E0
4,8 31 hodnotení
Parný generátor para 0 - 120 g/min, tlak pary 6 barov, velkost nádržky 1,8 l, samočistiaci doska Gliss Glide Protect Autoclean s paládiom, rýchlonahrievanie 2 minúty, kábel 1,8 m
Kód:  EAD2012c8 Produktové číslo:  GV8960E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Pro Express Total GV8960E0

Tefal Pro Express Total

Prepracovaný parný generátor

Parný generátor TEFAL Pro Express Total GV8960E0 ponúka okrem zaujímavého dizajnu aj unikátny systém odvápňovania Anti-Calc. Ide o zberač vápenatých usadenín, ktorý predlžuje životnosť generátora. Veľkosť nádržky je 1,8 litra, takže vystačí na skutočne veľkú porciu bielizne.

Tefal Pro Express Total
linka
Tefal Pro Express Total

Jednoduché žehlenie aj po dlhšej dobe

Veľkou výhodou je patentovaná samočistiaca doska Gliss Glide Protect Autoclean s paládiom pre dlho trvajúcu kĺzavosť. Veľmi uľahčí náročné žehlenie aj na najodolnejších tkaninách. Nová úzka špička sa dostane do každého miesta. Easy Control Smart Technology automaticky nastaví ideálnu teplotu a paru pre všetky textílie.

linka

Okamžite pripravený

Na ľahšiu prácu sa prístroj nahreje už za dve minúty. Manipuláciu s parným generátorom uľahčuje systém Ultracord a kontrolné diódy, ktoré signalizujú prázdnu nádržku a pripravenosť na prevádzku. Nechýba ani automatické navíjanie elektrickej šnúry.

Tefal Pro Express Total

Parametre a špecifikácia

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Parný výkon
120 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o parní generátor Tefal Pro Express Total GV8960E0. Ještě minulý týden jste tento výrobek nabízeli i s dárkem - žehlící prkno zdarma. Můžete mi prosím sdělit, zda k tomuto výrobku tento dárek ještě nabízíte či nikoliv, abych se mohla rozhodnout, zda zakoupit výrobek u Vás či jinde.

Diskusia a poradňa k Tefal Pro Express Total GV8960E0
Príslušenstvo pre Tefal Pro Express Total GV8960E0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pro Express Total GV8960E0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pro Express Gesamt GV8960E0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pro Express Gesamt GV8960E0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Pro Express Total GV8960E0.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií