Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70

Zobraziť katalóg
Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70
5 3 hodnotení
Parný generátor - 3 kombinácie pary a teploty, žehliaca plocha Durilium AutoClean, ochrana proti škvrnám Spiral Protect, precision tip - presná špička, power Zone koncentruje parný ráz len do špičky
Kód:  TEFZN021 Produktové číslo:  GV9070E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70 Predaj skončil

Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70

Hľadáte spôsob, ako si uľahčiť únavné žehlenie? Vysokotlakový parný generátor je pre vás ten pravý, vďaka intenzívnemu parnému rázu si v okamihu poradí napríklad aj so suchou košeľou. Nemusíte sa jeho sily vôbec obávať, paru aj teplotu prispôsobíte na mieru jemnosti vášho oblečenia. Dvojitý systém odvápnenia s patentovaným Anti-Calc Collector a unikátnou Spiral Protect technológiou, chráni bielizeň proti škvrnám a predlžuje životnosť spotrebiča. Jedinečná technológia Spiral Protect zabezpečí, aby na bielizni nezostávali škvrny z nečistôt vo vode alebo vodného kameňa. Samočistiaca plocha Durilium AutoClean bude po oblečení kĺzať s ľahkosťou pierka. Para neskutočne rýchlo preniká aj do hlbokých vrstiev látky. Vy sa môžete tešiť, že budete s prácou hotoví až o polovicu času skôr a s oveľa menšou námahou. Využite svoj čas a energiu na veci, ktoré vás bavia.

Para mení pohľad na žehlenie

Kúzlo tejto žehličky sa ukrýva v parnom generátore. Bude vám do žehličky pod vysokým tlakom privádzať neustále rozohriatu paru a tá mu rozhodne len tak nedôjde. Stanica má zásobník hneď na 1,6 litrov vody. Aj dolievanie je veľmi komfortné, nádobka na vodu je plne vyberateľná, takže je koniec opatrnému nalievaniu priamo nad zapnutým spotrebičom. Parný tlak dosahuje neuveriteľných 7,5 barov, pri bežnej prevádzke prestupuje do tkaniny 120 g/min., ale pri parnom ráze dokáže vyprodukovať neuveriteľných 500 g/min. pary. S takým arzenálom pre vás nebude žiadna hromada bielizne na vyžehlenie príliš veľká.

Spiral protect technológia

Zamedzuje vodnému kameňu a vzniku škvŕn na bielizni. Po vychladnutí môže zvyšková voda, vzniknutá kondenzáciou pary v parnej hadici a v žehličke, vytvárať malé množstvo vodného kameňa. Unikátna patentovaná Spiral technológia mení kvapky vody pri žehlení späť na paru a zamedzuje tak vzniku vodného kameňa a navyše funguje ako anti-drip - zamedzuje odkvapkávaniu vody počas žehlenia.

Dokonalé výsledky na všetkých druhoch tkanín

S rešpektom k jemnej bielizni, so správnou teplotou na účinné vysušenie tkanín, 5 voliacich tlačidiel podľa druhov látok jedným dotykom.

Kvalitný povrch chráni výkon

Ďalším esom v rukáve parnej stanice je povrch samotnej žehličky. Je odolný proti zachytávaniu akýchkoľvek mikrovlákien, takže zostáva stále dokonale čistý a zachováva vysoký výkon. Špička žehličky je veľmi prakticky znížená, dostanete sa s ňou ľahko aj do najneprístupnejších častí oblečenia a prekážkou nebudú ani gombíky. V špičke sa koncentruje aj parný ráz v podobe funkcie Power Zone. Vyskúšajte žehlenie parou vo zvislej polohe, hodí sa skvele na žehlenie jemných tkanín.


Anticalc collector

Patentovaný Anticalc collector slúži na jeho zber. Kontrolka na spotrebiči informuje, kedy je potrebné zberač vybrať a jednoducho vyčistiť pod tečúcou vodou. Na zaistenie dlhšej životnosti spotrebiča a dlhodobo vysokého výkonu pary.

Žehliaca plocha Durilium AutoClean

Patentovaná technológia Autoclean s paládiom - unikátna katalytická reakcia odstraňuje mikrovlákna predtým, než sa prichytia k žehliacej ploche. Výsledkom je dlhodobo perfektná kĺzavosť a vysoký výkon.

Najvyšší tlak vo svojej triede

Vysokotlaková para preniká hlboko do vnútra tkaniny a významne tak uľahčuje a urýchľuje jej žehlenie.

Extra komfort

Automatické navíjanie prívodného kábla.

Extrémny výkon

Turbo para na maximálne navýšenie množstva pary pri žehlení silných a odolných látok pomáha odstrániť aj veľmi odolné záhyby.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
500 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Durilium Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je žehlička těžká resp, kolik váží?

Je k tomuto generatoru ten naparovac zadarmo? Je to spomenute v obrazku v popise ale po pridani do kosika to naparovac odevov do objednavky neprida. Ako to teda je?

Diskusia a poradňa k Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70
Príslušenstvo pre Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal GV9070E0 Pro Express Care 70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pro Express Care 70 GV9070E0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pro Express Care 70 GV9070E0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Pro Express Care 70 GV9070E0.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií