Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Tefal Pro Style panvica 24 cm hlboká s pokrievkou

Zobraziť katalóg
Tefal Pro Style panvica 24 cm hlboká s pokrievkou
Panvica – s nepriľnavým vnútorným povrchom Titanium Pro: extra odolný nepriľnavý povrch s tvrdou minerálnou bázou vytvrdený patentovaným procesom fúzie a obohatený titánom, indikátor teploty Thermo-Spot, indukčné dno s diskom z nerezovej ocele zaručuje perfektný rozvod tepla, odolnosť proti deformáciám a rovnomerné varenie, možnosť použitia kovového kuchynského náčinia, vonkajší povrch: čierny, nepriľnavý, použiteľný zdroj ohrevu: plyn, elektrika, sklokeramika, indukcia
Kód:  TEFNP073 Produktové číslo:  E4263212 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Pro Style panvica 24 cm hlboká s pokrievkou Predaj skončil

Tefal Pro Style panvica 24 cm hlboká s pokrievkou

Vo vašej kuchyni by rozhodne nemala chýbať kvalitná panvica, ktorou je Tefal Pro Style panvica s priemerom 24 centimetrov. Panvica je vhodná na plynové, elektrické, sklokeramické aj indukčné sporáky a môžete pri práci s ňou používať aj kovové kuchynské náradie. Vonkajší povrch panvice je čierny a nepriľnavý, ten vnútorný nazvaný Titanium Pro je potom tiež nepriľnavý a extra odolný s tvrdou minerálnou bázou HardBase vytvrdený patentovaným procesom fúzie a obohatený titánom. Jeho súčasťou je aj indikátor teploty Thermo-Spot a vďaka indukčnému dnu panvice Tefal Pro Style s diskom z nehrdzavejúcej ocele je zaručený perfektný rozvod tepla, odolnosť proti deformáciám a tiež rovnomerné varenie. 

Kľúčové vlastnosti panvice Tefal Pro Style

  • Hlboká panvica s pokrievkou s priemerom 24 centimetrov
  • Panvica má extra odolný vnútorný povrch Titanium Pro
  • Vonkajší povrch je čierny a nepriľnavý
  • Indukčné dno má disk z nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje perfektný rozvod tepla
  • A tiež odolnosť proti deformáciám a rovnomerné varenie
  • Panvica má tiež indikátor teploty Thermo-Spot
  • Na panvici sa môže používať kovové kuchynské náčinie
  • Panvica Tefal Pro Style sa môže používať na plyne, elektrine, sklokeramike a indukcii

Parametre a špecifikácia

Priemer horného okraja panvice
24 cm Hotovo!
Vnútorný povrch
S prímesou titánu Hotovo!
Typ
Klasická Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!

Rozmery

Priemer horného okraja panvice
24 cm Hotovo!

Povrch

Vnútorný povrch
S prímesou titánu Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Pro Style panvica 24 cm hlboká s pokrievkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pro Style pánev 24 cm hluboká s poklicí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pro Style Pfanne 24 cm tief mit Deckel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pro Style Pfanne 24 cm tief mit Deckel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Pro Style pan 24 cm mély fedéllel.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií