Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal QB300138 Wizzo

Zobraziť katalóg
Tefal QB300138 Wizzo
Kuchynský robot – príkon 700W, objem nádoby 4l, nádoba z nehrdzavejúcej ocele, ochranný kryt, 4 rýchlosti + turbo funkcia, 4 voliteľné príslušenstvo, súprava na cesto s patentovanou technológiou Flex Whisk, predný otvor a bočné ovládacie tlačidlá, planetárny pohyb, možné mixovanie, miešanie, miesenie a šľahanie
Kód:  TEFQB300 Produktové číslo:  QB300138 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal QB300138 Wizzo

Ste vášnivá cukrárka, ktorá rada pečie najrôznejšie koláče, torty, zákusky a iné múčniky alebo pečivo? Potom určite viete, že príprava cesta zaberie pomerne dosť času, obzvlášť ak cesto na múčnik vytvárate ručne. Prečo si však prácu trochu neuľahčiť? Kuchynský robot Tefal QB300138 Wizz disponuje plastovým šľahačom na prípravu ľahkých ciest a antikorovým hákom pre spracovanie hutných ciest, napríklad kysnutého na vianočku. Ďalej vie vďaka technológii Flex Whisk extra rýchlo vyšľahať snehové bielky, a to aj z jediného vajíčka. Kuchynský robot Tefal Wizz vám zjednoduší život v kuchyni. 

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota Tefal QB300138 Wizz

  • Kuchynský robot Tefal QB300138 Wizz je perfektný na prípravu ciest
  • Plastový šľahač pripraví ľahké cestá a krémy
  • Antikorový hák vymieša hutné cestá
  • Technológia Flex Whisk dokáže extra rýchlo šľahať
  • Robot Tefal obsahuje antikorovú nádobu s úchytkami a ochranným krytom
  • Objem nádoby je 4 l
  • Ľahké ovládanie robota na prednej strane prístroja
  • Kuchynský robot Tefal Wizz je kompatibilný so 4 voliteľnými nadstavcami
  • Robot môžete doplniť o mixér, sekáčik, mlynček na mäso a strúhadlo
  • Výkon mixovania je 700 W a zvoliť môžete jednu zo 4 rýchlostí
  • Rozmery kuchynského robota sú 30 × 25 × 30 cm
  • Hmotnosť robota je 4, 4 kg
  • Robot Tefal Wizz QB300138 je dostupný v bielej farbe

Parametre a špecifikácia

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal QB300138 Wizzo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal QB300138 Wizzo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal QB300138 Wizzo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal QB300138 Wizzo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal QB300138 Wizzo.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií