PET AP+ plus nový vizuál

TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l modrá – gorila

Zobraziť katalóg
TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l modrá – gorila
, objem 0,6 l
Kód:  TEFEV487 Produktové číslo:  K3201312 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l modrá – gorila Predaj skončil

TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l modrá – gorila

Mäkkú fľašu na pitie TEFAL SQUEEZE si zaiste čoskoro obľúbite pre jej špecifický spôsob dávkovania pitia, ktorý ovplyvňujete obyčajným stlačením fľaše. Má unikátnu ergonómiu, vďaka ktorej budete piť z fľaše TEFAL jednou rukou. Oceníte výnimočne pohodlný úchop a tiež neobyčajný a moderný vzhľad. Fľaša sa vyrába v štýlovom vzhľade s niekoľkými druhmi dizajnov. Fľaša TEFAL je 100 % tesniaca, tak nemusíte mať obavu ju použiť napríklad v aute, v kancelárii alebo pri športe. Nikdy vás nesklame. Jej údržba je tiež jednoduchá, možno ju umývať v umývačke. Samozrejmosťou je materiál bez obsahu BPA.

Kľúčové vlastnosti fľaše TEFAL SQUEEZE modrá gorila 6 l

  • Mäkká fľaša TEFAL SQUEEZE s dávkovaním pitia
  • Pitie prebieha pomocou stlačenia fľaše
  • Unikátna technológia pre pitie jednou rukou
  • Pohodlný úchop
  • Moderný vzhľad
  • 100 % tesniaca
  • Vhodná do auta, kancelárie aj na šport
  • Možno umývať fľašu v umývačke riadu
  • Bez obsahu BPA

Hygienický spôsob pitia z fľaše TEFAL

Fľaša Tefal Squeeze ponúka pitie jednou rukou vďaka bezdotykovému otváraniu. Pri pití stačí intuitívne stlačiť fľašu a takto si dávkujeme množstvo tekutiny. Fľašu Tefal využijete pri akomkoľvek športe. Pomocou jej výbornej ergonómii drží fľaša perfektne v ruke. Zaiste oceníte umývanie v umývačke, tak fľašu Tefal udržíte v dokonalom stave po dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,6 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Objem

Objem
0,6 l Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se někde sehnat náhradní víčko láhev Tefal squeeze gorilla? Nějak se mi nedaří nikde nic najít. Dekuji

Diskusia a poradňa k TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l modrá – gorila
Príslušenstvo pre TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l modrá – gorila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal SQUEEZE měkká láhev 0.6 l modrá-gorila. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL SQUEEZE Softflasche 0,6 Liter Blue-Gorilla. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL SQUEEZE Softflasche 0,6 Liter Blue-Gorilla. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TEFAL SQUEEZE puha palack 0.6 l kék-gorilla.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií