Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l sivá – sova

Zobraziť katalóg
TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l sivá – sova
5 1 hodnotení
, objem 0,6 l
Kód:  TEFEV489 Produktové číslo:  K3201112 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l sivá – sova Predaj skončil

TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l sivá – sova

Mäkkú fľašu na pitie TEFAL SQUEEZE si určite čoskoro obľúbite pre jej špecifický spôsob dávkovania pitia, ktorý ovplyvňujete obyčajným stlačením fľaše. Má unikátnu ergonómiu, vďaka ktorej budete piť z fľaše TEFAL jednou rukou. Oceníte výnimočne pohodlný úchop a tiež neobyčajný a moderný vzhľad. Fľaša sa vyrába v štýlovom vzhľade s niekoľkými druhmi dizajnov. Fľaša TEFAL je 100 % tesniaca, tak nemusíte mať obavu ju použiť napríklad v aute, v kancelárii alebo pri športe. Nikdy vás nesklame. Jej údržba je tiež jednoduchá, možno ju umývať v umývačke. Samozrejmosťou je materiál bez obsahu BPA.

Kľúčové vlastnosti fľaše TEFAL SQUEEZE – sivá – sova – 0,6 l

  • Mäkká fľaša TEFAL SQUEEZE s dávkovaním pitia
  • Pitie prebieha pomocou stlačenia fľaše
  • Unikátna technológia pre pitie jednou rukou
  • Pohodlný úchop
  • Moderný vzhľad
  • 100 % tesniaca
  • Vhodná do auta, kancelárie aj na šport
  • Možno umývať fľašu v umývačke riadu
  • Bez obsahu BPA

Hygienický spôsob pitia z fľaše TEFAL

Fľaša Tefal Squeeze ponúka pitie jednou rukou vďaka bezdotykovému otváraniu. Pri pití stačí intuitívne stlačiť fľašu a takto si dávkujeme množstvo tekutiny. Fľašu Tefal využijete pri akomkoľvek športe. Pomocou jej výbornej ergonómii drží fľaša v ruke perfektne. Určite oceníte umývanie v umývačke, tak fľašu Tefal udržíte v dokonalom stave po dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,6 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Objem

Objem
0,6 l Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEFAL SQUEEZE mäkká fľaša 0,6 l sivá – sova Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal SQUEEZE měkká láhev 0.6 l šedá-sova. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAl SQUEEZE weiche 0,6 Liter Flasche Grau-Eulen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAl SQUEEZE weiche 0,6 Liter Flasche Grau-Eulen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TEFAL SQUEEZE puha palack 0.6 l szürke-bagoly.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií