AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12

Zobraziť katalóg
Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12
Elektrický gril – 2000W, 4 nastavenia teploty, 6 programov (Burger, Hydina, Sendvič, Klobása, Červená mäso, Ryby) pre automatickú úpravu teploty, indikátor stupňa prepečenia, meranie hrúbky, režim pre mrazené potraviny, 600cm2 grilovacej plochy (kapacita 2–4 osoby), dosky z liateho hliníka s nepriľnavým povrchom, vyberateľné dosky a podnos na šťavu možno umývať v umývačke, súčasťou príslušenstva na prípravu slaných i sladkých pokrmov, tepelne izolované rukoväte
Kód:  TEFGR008 Produktové číslo:  GC451B12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12 Predaj skončil

Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12

Milujete barbecue, ale vonku to stále nie je ono? SuperGrill je pre vás tou pravou voľbou. Môžete si vychutnať šťavnatý steak alebo ďalšie skvelé jedlo a pritom zostať doma v kuchyni. Správne prepečené mäso si vychutnáte vďaka najvyššiemu super grilovaciemu výkonu (pozícia 4) a odolným kovovým grilovacím plátom. Dokonalú kontrolu nad správnym priebehom pečenia docielite časovačom a nastavením stupňa pečenia na termostate.

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovanie doma ako v kvalitnej reštaurácii
  • 4 pozície nastavenia termostatu
  • Digitálny časovač vám uľahčí kontrolu nad grilovaním
  • Teflónové kovové pláty, na ktoré sa jedlo neprilepí
  • Odnímateľné grilovacie dosky, vhodné do umývačky
  • Jednoduchá údržba
  • Vyberateľný podnos na šťavu
  • Dokonalé prepečenie s uzavretým vekom
  • Poloha barbecue na stole s otvoreným vekom
  • Tlačidlo zapnuté/vypnuté
  • Pilotné svetlo
  • Jednoduché ovládanie

Správny čas na prípravu steaku

Príprava šťavnatého steaku má svoje pravidlá. Podľa stupňa a doby pečenia si pripravíte lahodný kúsok mäsa presne podľa vašich predstáv. Nemusíte strážiť stopky, stačí si nastaviť optimálny čas na digitálnom časovači. Potom otočíte termostat na max a môžete si pochutnať na znamenitom jedle v pohodlí vašej kuchyne.

Jednoduchá údržba

Pred čistením nechajte gril zhruba 45 minút chladnúť. Na odstránenie silného znečistenia na grilovacích plátoch alebo po stranách grilu odporúčame použiť drevenú alebo plastovú špachtľu. Odnímateľné grilovacie dosky a odkvapávač šťavy jednoducho vložíte do umývačky. Gril nenamáčajte do vody! 

 

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal SuperGrill UC 700 GC451B12.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií