Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal SV7111E0 Express Compact

Zobraziť katalóg
Tefal SV7111E0 Express Compact
5 2 hodnotení
Parný generátor s vertikálnym naparovaním, príkon 2600W, parný výkon 120g/min, objem nádržky 1700ml, dĺžka prívodného kábla 1.6m, parný ráz 340g/min, funkcie: vertikálne naparovanie, odvápňovanie, rýchle nahriatie, vyberateľná nádržka na vodu, zámok na prenášanie, automatické vypínanie a ekorežim, tyrkysová farba
Kód:  TEFPG087 Produktové číslo:  SV7111E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal SV7111E0 Express Compact

Tefal hlavička

Tefal SV7111E0 Express Compact

Parný generátor Tefal s vertikálnym naparovaním

Nebaví vás klasické žehlenie, chcete skrátiť jeho čas a zároveň vylepšiť výkon tak, aby výsledok stál za to? Potom je parný generátor od známej značky Tefal pre vás ten pravý. Žehlička s parným generátorom Tefal SV7111E0 Express Compact je vybavená odnímateľnou XL nádržkou na vodu s objemom 1,7 l a v priebehu 2 minút je pripravená na žehlenie. Žehliaca plocha Xpress Glide umožňuje parnému generátoru Tefal ľahký pohyb po žehlenej látke. Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact ponúka aj možnosť vertikálneho naparovania, vďaka ktorému rýchlo upravíte odevy typu oblekov, záclony a jemné látky. EKO nastavenie zníži spotrebu energie pri zachovaní efektivity prístroja.

 
Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Jednoduché a rýchle žehlenie

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact zabezpečuje jednoduché a rýchle žehlenie. Súčasťou je tiež odnímateľná nádržka na vodu, ktorú jednoducho doplníte a potom môžete začať žehliť.

Zabíja až 99,9 % baktérií

O vyhubenie až 99,9 % baktérií v každej žehlenej tkanine sa postará optimálne nastavenie kombinácie teploty a tlaku pary.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Perfektné výsledky s parným generátorom Tefal

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact prináša perfektné výsledky vďaka tlaku čerpadla 5,8 baru a výstupu pary 120 g/minútu. Vaše oblečenie bude dokonale vyžehlené a svieže.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Silný výkon pre perfektné výsledky

Silný výkon parného rázu 340 g/min, ktorý parný generátor Tefal SV7111E0 ponúka, je bezpochyby hlavným benefitom. Ľahko tak vyhladíte aj ťažko odstrániteľné záhyby.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Žehlička s parným generátorom Tefal a rýchle nahrievanie

Vďaka vysokému príkonu s celkovou hodnotou 2 600 W dôjde k zahriatiu žehličky v priebehu 2 minút a vy sa tak môžete takmer hneď pustiť do žehlenia.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Žehliaca plocha Xpress Glide

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compactje vybavený žehliacou plochou Xpress Glide, ktorá zaisťuje maximálnu ľahkosť počas žehlenia.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Parný generátor Tefal zaistí absolútne bezpečie

Zamykací systém parného generátora Tefal SV7111E0 zaistí úplné bezpečie pri prenášaní či skladovaní.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Kompaktný rám pre ľahkosť a pohodlie

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact bol vyrobený tak, aby vám zaistil maximálne pohodlie pri jeho používaní. O ešte väčšiu ľahkosť sa postará kompaktný rám, ktorý je menší ako list papiera A4.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Parný generátor Tefal s funkciou vertikálneho naparovania

Ak nemáte veľa času a potrebujete svoje oblečenie rýchlo vyžehliť, potom si pre vás žehlička s parným generátorom Tefal SV7111E0 Express Compact pripravila vertikálne naparovanie. Tento prvok vám umožní dokonale upraviť obleky, jemné látky či záclony.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

EKO režim žehličky s parným generátorom Tefal

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact ponúka okrem iného tiež EKO nastavenie, ktoré znižuje spotrebu energie, bez toho by bol narušený výkon naparovania.

10 rokov opraviteľný výrobok

10 rokov opraviteľný výrobok

Výrobky značky Tefal sú vysoko kvalitné. Ak sa však s výrobkom niečo stane, výrobca garantuje opraviteľnosť 10 rokov. Viac informácií nájdete tu.

Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact
Parný generátor Tefal SV7111E0 Express Compact

Technická špecifikácia

  • Príkon: 2 600 W
  • Kontinuálny výstup pary: 120 g/min
  • Parný ráz: 340 g/min
  • Objem zásobníka na vodu: 1,7 l
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,6 m
  • Dĺžka parnej hadice: 1,7 m
  • Žehliaca plocha: Xpress Glide
  • Farba: Biela a tyrkysová

Funkcie


  • Funkcia na odstránenie vodného kameňa: ÁNO
  • Automatické vypnutie: ÁNO
  • EKO režim: ÁNO
  • Systém zamykania: ÁNO
  • Nádržka na vodu: Vyberateľná

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
ECO režim Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 600 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
340 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal SV7111E0 Express Compact Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal SV7111E0 Express Compact. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal SV7111E0 Express Compact.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií