Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal VT256070 Vacupack Plus

Zobraziť katalóg
Tefal VT256070 Vacupack Plus
5 11 hodnotení
Vákuovačka – príkon 130W, používanie pomocou baliacej fólie a vstavaného noža, 2 rolky baliacej fólie súčasťou produktu – 1 ks 22cm×3m a 1 ks 28cm×3m, funkcia Moist or Dry automaticky prispôsobí rýchlosť odsávania podľa zvoleného typu potravín, funkcie Seal a Pulse Vacuum na manuálne odsatie vzduchu a utesnenie, vyhotovenie z nerezu, úložný priestor na napájací kábel v zadnej časti, možnosť vertikálnej polohy
Kód:  TEFEY816 Produktové číslo:  VT256070 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal VT256070 Vacupack Plus

Tefal header

 Tefal Vacupack Plus VT256070 

 Automatická vákuová balička potravín 

Aby potraviny vydržali dlhšie čerstvé, je vhodné ich zataviť do vreciek a zamedziť tak prístup vzduchu, ktorý inak môže urýchliť ich znehodnotenie. Automatická vákuovačka Tefal Vacupack Plus VT256070 zaistí pohodlné a rýchle vákuovanie potravín stlačením jediného tlačidla. Jej použitie je veľmi jednoduché. Najprv orežete fóliu na požadovaný rozmer a zatavíte ju na jednom konci. Do vzniknutého vrecka vložíte potraviny, otvorenou stranou ho priložíte do taviaceho priestoru vákuovačky a zatvoríte veko. Stlačením tlačidla Vacuum & Seal sa spustí proces odsávania vzduchu a po jeho dokončení sa vrecko automaticky zataví, aby sa zamedzil prístup vzduchu k potravinám. Súčasťou balenia sú 2 rolky fólie, takže vám nič nebude brániť, aby ste s vákuovaním potravín začali okamžite. 



Nastavení rozměru sáčku

Individuálne nastavenie rozmeru vrecka 

Vákuovačka Vacupack Plus na balenie potravín využíva úlohu baliacej fólie, ktorú vďaka integrovanému nožu ľahko upravíte na vrecko požadovanej veľkosti. 

2 role fólie

2 rolky fólie v balení 

Aby ste ihneď mohli začať s vákuovaním potravín, súčasťou balenia sú dve rolky fólie – 1 ks v rozmere 22 cm × 3 m a 1 ks v rozmere 28 cm × 3 m. 

Snadné skladování

Pohodlné uloženie kábla 

Na pohodlné skladovanie spotrebiča je v spodnej časti vytvorený špeciálny priestor na uloženie napájacieho kábla. Vďaka možnosti skladovania vákuovačky vo vertikálnej polohe je zaistená úspora priestoru na vašej kuchynskej linke. 

Funkce Moist or Dry

Funkcia Moist or Dry 

Aby bolo odsávanie vzduchu čo najefektívnejšie, táto funkcia automaticky prispôsobí rýchlosť vákuovania podľa zvoleného typu potravín (vlhké/suché). 

Funkce Seal Only

Funkcia Seal Only 

Ak potrebujete rýchlo zataviť vrecko, funkcia Seal Only si s tým hravo poradí. Zatavenie teda možno spustiť aj samostatne bez využitia funkcie odsávania vzduchu. 

Pulzní funkce

Pulzná funkcia

Pomocou pulznej funkcie môžete manuálne ovládať intenzitu odsávania, čo je ideálne na citlivé potraviny ako zelenina, tekutiny alebo korenie. 

Moderní design

Moderný dizajn 

Automatická vákuovačka Tefal Vacupack Plus na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom v kombinácii nehrdzavejúcej ocele a čierneho plastu, vďaka čomu sa skvele hodí do každej modernej kuchyne.

Opravitelný výrobek 10 let

Opraviteľný výrobok 10 rokov 

Produkt je určený na jednoduchú opravu. Rýchle a lacné dodanie náhradných dielov je zaručené počas 10 rokov. 

Vertikální skladování
Automatická vakuovačka potravin
Uchovejte vaše potraviny čerstvé
Rychlé vakuování potravin

 Technická špecifikácia

  •  Príkon: 130 W 
  •  Kontrolný panel: dotykový 
  •  Dĺžka zatavenia: 31 cm 
  •  Šírka zatavenia: 1 cm 
  •  Hmotnosť: 2,2 kg 
  •  Rozmery produktu: 421 × 204 × 100 
  •  Farba: antikor a čierna 

 Funkcie

  •  Automatické odsávanie a zatavenie: ÁNO 
  •  Samostatné zatavenie: ÁNO 
  •  Pulzné odsávanie: ÁNO 
  •  Nôž/rezačka: ÁNO 
  •  Funkcia zastavenia: ÁNO 
  •  Funkcia vlhké alebo suché: ÁNO 
  •  Úložný priestor na napájací kábel: ÁNO 
  •  Príslušenstvo: 2 rolky fólie – 1 ks 22 cm × 3 m a 1 ks 28 cm × 3 m 

Parametre a špecifikácia

Maximálna šírka zvaru
1 cm Hotovo!
Výkon
130 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru
1 cm Hotovo!
Výkon
130 W Hotovo!
Počet fólií v balení
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí této vakuovačky i hadička na odsání vakua z pytlíků a dóz? děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať na to čo recenzujete v popise - opraviteľný produkt 10 rokov. Čo to presnejšie znamená? mám túto vákuovačku a odlepuje sa teplovodivá páska, viem si to dať vy reklamovať alebo prípade opraviť u vás? Ďakujem

Dobrý den, je folie, která jesoučástí balení, použitelná k sous vide?

Dobrý den vakuovacka byla použita nebo pouze rozbalena?

Diskusia a poradňa k Tefal VT256070 Vacupack Plus
Príslušenstvo pre Tefal VT256070 Vacupack Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal VT256070 Vacupack Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal VT256070 Vacupack Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal VT256070 Vacupack Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal VT256070 Vacupack Plus.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií