MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks

Zobraziť katalóg
MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks
4,9 9 hodnotení
Tehotenský test – vysoko presný, rýchly a hygienický tehotenský test na včasné zistenie tehotenstva , zdravotnícky prostriedok
Kód:  MEDTEHZS186 Produktové číslo:  8594045473186 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks Predaj skončil

MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks

In vitro diagnostika na sebatestovanie. MEDPHARMA TEHOTENSKÝ TEST je vysoko presný, rýchly a hygienický tehotenský test na včasné zistenie tehotenstva, ktorý si ľahko môžete urobiť sama. Jednorazový testovací prúžok s nádobkou na moč.

AKO TENTO TEST FUNGUJE? MEDPHARMA TEHOTENSKÝ TEST zisťuje prítomnosť ľudského choriového gonadotropínu (hCG). Ľudský choriový gonadotropín (hCG) je hormón vytváraný placentou a vylučovaný do moču už krátko po oplodnení. Ide o metódu kvalitatívneho stanovenia ľudského choriového gonadotropínu (hCG) v moči. MEDPHARMA TEHOTENSKÝ TEST je vysokokvalitný imunochromatografický test založený na stanoveníľudského choriového gonadotropínu (hCG) sendvičovou imunoanalytickou metódou (hCG).

Tento tehotenský test obsahuje špeciálne upravenú membránu, na ktorej sú naviazané protilátky, ktoré s týmto hormónom špecificky reagujú. Špeciálne protilátky sa nachádzajú na membráne v testovacej aj kontrolnej zóne. Po ponorení testovacieho prúžku do vzorky moču dochádza k vzlínaniu vzorky membránou kapilárnym pôsobením až ku kontrolnej zóne. Negatívny výsledok testu sa prejaví vznikom ružovo-fialovosfarbeného prúžku iba v kontrolnej zóne „C“, v prípade pozitívneho nálezu sa objaví ružovo-fialovo sfarbený prúžok aj v testovacej zóne „T“. Ružovo-fialový prúžok v kontrolnej zóne sa musí objaviť pri každom testovaní, slúži ako vnútorná kontrola správnej funkcie činidiel a správneho vyhotovenia.

Parametre a špecifikácia

Druh zdravotníckeho prostriedku
Všeobecný zdravotnícky prostriedok (ZP) Hotovo!
Obal
Škatuľka Hotovo!
Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!
Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Určené pre
Dospelých Hotovo!

Zdravotnícky prostriedok

Druh zdravotníckeho prostriedku
Všeobecný zdravotnícky prostriedok (ZP) Hotovo!

Balenie

Obal
Škatuľka Hotovo!
Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Určenie

Určené pre
Dospelých Hotovo!

Podanie

Podanie
Mimotelové Hotovo!

Použitie

Účel testu
Tehotenstvo Hotovo!

Základné informácie

Spôsob vykonania testu
Z moču Hotovo!
Doba vyhodnotenia
2 min Hotovo!
Použiteľnosť
Jednorazový Hotovo!
Značka
Medpharma Hotovo!

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

UPOZORNĚNÍ - Zdravotnický prostředek: Čtěte pečlivě návod k použití a informaci o bezpečném používání. Zdravotnické prostředky jsou určeny pouze pro koncové uživatele, jejich další distribuce není možná.

  • Produkt: MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks
  • Druh: Obecný zdravotnický prostředek (ZP)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MedPharma Těhotenský test ( 10mIU/ml) 2 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MedPharma terhességi teszt ( 10mIU/ml) 2 db.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií