Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 70 l, rozmery rúry 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 22 l, výkon mikrovlnnej rúry 850 W, rozmery mikrovlnnej rúry 39 × 59,5 × 33,4 cm (V׊×H)
Kód:  TESET014 Stránky výrobcu
TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK Predaj skončil

TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK

Vyberáte set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry do novo zariaďovanej kuchyne? Zvoľte set TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK. Moderná kuchyňa nemôže existovať bez vstavanej rúry, ktorá je pre svoje mnohostranné využitie a praktickosť nenahraditeľná. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA je moderné a praktické riešenie pre kuchyňu, ktoré umožňuje hospodárnu a efektívnu prípravu jedál. Jej klasický a všestranný štýl sa dokáže ľahko zladiť s akýmkoľvek interiérom a zaručuje elegantný vzhľad kuchyne. Na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál ponúka rúra objem 70 l. Jej príkon činí 3215 W. Vstavaná rúra TEKA sa radí do energetickej triedy A+.

Zásadné vlastnosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA bude ladiť s klasickým dizajnom vašej kuchyne
  • Celkový objem zodpovedá 70 l
  • Jej príkon dosahuje 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA sa pýši energetickou triedou A+
  • Vybavenie rúry teleskopickými výsuvmi na koľajniciach uľahčuje manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • K dispozícii je funkcia rozmrazovania pečiva či iných potravín
  • Bez námahy pripravíte chutné grilované pokrmy
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu môžete ľahko grilovať aj ohrievať jedlá podľa svojich predstáv
  • Ventilátor zaistí rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu pre efektívnejšiu prípravu pokrmov
  • S funkciou sprievodca pečením budú vaše pokrmy ako od šéfkuchára

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra TEKA premení vďaka svojim vlastnostiam pečenie na zábavu. Teleskopické vysúvanie plechu sa postará o to, aby sa plech počas kontroly pečenia nevykĺzol z rúry. Dochutenie pokrmu tak bude maximálne ľahké. Určite oceníte funkciu čistenia, kedy dovnútra vložíte nádobu naplnenú vodou a pri zahrievaní vzniká vodná para, ktorá postupne uvoľňuje usadené nečistoty a mastnotu z povrchu. Tie potom jednoducho zotriete vlhkou handričkou.

Vstavaná rúra TEKA disponuje širokým spektrom funkcií

Bez ohľadu na to, či pečiete kačicu alebo tortu, vstavaná rúra TEKA vám vždy ponúkne vhodný program. Teplovzdušná rúra v sebe kombinuje tie najlepšie vlastnosti pre dokonalé pečenie aj ohrievanie. Rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín je jednou z najlepších funkcií tejto rúry. V tejto rúre s grilom nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu chutných jedál.

Rýchlejšia príprava jedál aj dokonalé stolovanie s TEKA

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK vám maximálne uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. Spodný a horný ohrev v kombinácii umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. K dispozícii je aj ventilátor, ktorý sa stará o perfektnú cirkuláciu horúceho vzduchu, vďaka čomu bude jedlo rovnomerne prepečené v oveľa kratšom čase. Vopred naprogramované recepty vám pomôžu pripraviť chutné jedlá bez stresu. Po zadaní hmotnosti potraviny rúra sama nastaví čas pečenia, vhodný program aj teplotu. S funkciou sprievodca pečením budú vaše pokrmy ako od šéfkuchára.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra TEKA je vybavená kvalitnými materiálmi a technológiami, ktoré zaisťujú jej bezpečné používanie a jednoduchú údržbu. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka jednoducho umyjete a udržíte ich stále čisté. Rúra disponuje špeciálnymi pántami, ktoré zaisťujú plynulé a tiché zatváranie dverí. Detská poistka ochráni aj tých najmenších kuchárov. Rúra vie zablokovať ovládací panel, aby sa s ním nedalo manipulovať. Pre maximálnu bezpečnosť zostávajú aj pri vysokej teplote vo vnútri rúry dvierka zvonku chladné. Za pomoci ochladzovacieho systému budete mať istotu, že nepríde k rozohriatiu ani poškodeniu kuchynskej linky, v ktorej je rúra vstavaná.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK ...

Vstavaná rúra TEKA - tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra TEKA ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. O procese prípravy obľúbeného pokrmu budete v každom okamihu informovaní pomocou moderného a intuitívneho displeja. Presne naplánujte čas pečenia s časovačom rúry a užite si dokonalé výsledky. S moderným dotykovým ovládaním tejto rúry bude nastavenie jednoduché a intuitívne. Súčasťou balenia je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra je všestranným pomocníkom, ktorý nevšedne obohatí vašu kuchyňu a pritom vám poskytne aj veľké množstvo moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru TEKA si obľúbite predovšetkým pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Nielenže vám ušetrí miesto v kuchyni, ale aj ju svojim dizajnom výborne doplní. Vnútorný objem je 22 l. Hodnota výkonu napovedá, ako intenzívny a rýchly ohrev pokrmu bude. Tento model dosahuje maximálny výkon o hodnote 850 W. Reguláciu mikrovlnky zabezpečíte pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra TEKA disponuje elektronickým ovládaním. V digitálnej podobe sa zobrazujú všetky funkcie a hodnoty. Klasický štýl zaistí univerzálnosť vzhľadu, takže skvele zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň.

Hlavné vlastnosti mikrovlnnej rúry s grilom TEKA

  • Vstavaná mikrovlnná rúra TEKA dokonale doplní dizajn vašej kuchyne
  • S celkovým objemom 22 l
  • Hodnota maximálneho výkonu je 850 W
  • S príkonom 2500 W
  • Podľa potreby si môžete vybrať z 5 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú klasicky na stranu
  • V balení sa nachádza grilovacia mriežka
  • Mikrovlnke TEKA vládne čierna farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry sú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry TEKA

K základnej výbave bola mikrovlnná rúra TEKA doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Rúra je vhodná aj na rozmrazenie potravín, napríklad mäsa či pečiva. Časovač zaistí nastavenie presného času prípravy pokrmu. Ide o multifunkčný typ, pretože je vybavený aj funkciou gril. Iste si obľúbite automatický program, kde stačí len zadať typ a váhu pokrmu, a mikrovlnná rúra už všetko ostatné vybaví. Keď zvolíte program zapekania Crisp, potom vaše jedlo nestratí svoju chrumkavosť ani po ohriatí. Mikrovlnka TEKA pre všetky prípady disponuje aj detskou poistkou. Set rúra a mikrovlnka TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK prinesie do vášho domova viac relaxácie pri varení. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1200 W

Vnútorné rozmery:

22 × 35 × 28 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
39 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,4 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
35 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
28 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
850 W Hotovo!
Výkon grilu
1 200 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 215 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS BK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií