Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 70 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, hydrolytické čistenie rúry, čierna farba, 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: plynová, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, automatické zapaľovanie, skosená predná hrana, bez rámika, povrch sklo, pripojenie 230 V, 5 × 61 × 51 cm (V׊×H), čierna farba,
Kód:  TESET033 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK Predaj skončil

TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK

Set rúra a varná doska TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK vám umožní ľahko uvariť všetko, čo máte radi. Plynová varná doska si vás získa vysokou výhrevnosťou, presnou a rýchlou reguláciou tepla a nízkou spotrebou energie. Jej klasický dizajn bude skvelým doplnkom vašej kuchyne. Varnú dosku bez rámika dopĺňa skosená hrana. Zaujme vás 4 platničkami, tak s ňou hravo uvaríte aj väčšie množstvo jedál. Možno ju zabudovať do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba nasadí doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhú životnosť. Jej výrobným materiálom je sklo. Varná doska pracuje na 230 V. Rozmery varnej dosky TEKA sú 5 × 61 × 51 cm (v × š × h).

Zásadné vlastnosti varnej dosky TEKA

  • Plynová varná doska je aj v dnešnej dobe stále veľmi obľúbená
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí vkusne
  • skosená predná hrana varnej dosky TEKA
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo
  • Na varenie môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V
  • Rozmery varnej dosky TEKA majú 5 × 61 × 51 cm (v × š × h)
  • K dispozícii je elektrické zapaľovanie

Varná doska TEKA poskytuje ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske TEKA oceníte ďalšie funkcie než len obyčajné varenie. Dĺžku varenia si nastavíte vďaka praktickému časovaču, ktorý po istej dobe pípne, aby ste jedlo premiešali. Nechýba ani elektrické zapaľovanie bez nutnosti použitia zapaľovača či zápaliek. S varnou doskou TEKA bude varenie zábava.

Set rúra a varná doska TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK s modernými technológiami a inováciami v oblasti varenia

Set rúra a varná doska je dnes už prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne, pretože ponúkajú mnoho funkcií a výhod. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA je nevyhnutným doplnkom každej modernej kuchyne, ktorá požaduje nielen výkon, ale aj estetickú a funkčnú hodnotu. Klasický štýl zaručuje univerzálnosť vzhľadu a svojím dizajnom dokonale doplní celkový dojem kuchyne. Na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov má rúra k dispozícii objem 70 l. Jej príkon je 3215 W. Vstavaná rúra TEKA patrí do energetickej triedy A+.

Kľúčové prednosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA vás zaujme svojím vzhľadom aj výkonom
  • Celkový objem dosahuje 70 l
  • Jej príkon dosahuje 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Jednoduchá manipulácia s plechmi vďaka teleskopickým výsuvným koľajničkám
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Je to teplovzdušná vstavaná rúra
  • Je ideálna na rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín
  • Pripravte sa na chutné grilované pokrmy
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu uľahčuje prípravu jedál, a to vrátane grilovania
  • S ventilátorom vás čaká jednoduchá a efektívna príprava jedál vďaka cirkulácii horúceho vzduchu
  • S funkciou sprievodca pečením upečiete aj bez odborných znalostí skvelé pokrmy ako šéfkuchár
  • Potrebuje odbornú montáž

Príprava jedla sa vám vždy vydarí

Vstavaná rúra TEKA premení vďaka svojim vlastnostiam pečenie na zábavu. Teleskopické výsuvné koľajničky zabránia vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečeného jedla. Vy sa tak môžete venovať dochucovaniu pripravovaného pokrmu. Určite oceníte funkciu čistenia, kedy dovnútra vložíte nádobu naplnenú vodou a pri zahrievaní vzniká vodná para. Tá postupne uvoľňuje usadené nečistoty a mastnotu z povrchu. Tie potom ľahko zotriete pomocou vlhkej handričky.

Vstavaná rúra TEKA je vybavená širokou škálou funkcií

Bez ohľadu na to, či sa venujete rýchlemu alebo zložitému pečeniu, vstavaná rúra TEKA vám ponúkne ten najlepší program na prípravu vašich jedál. Teplovzdušná rúra v sebe spája tie najlepšie vlastnosti na pečenie a ohrievanie. Ponúka vynikajúcu možnosť rýchleho rozmrazenia pečiva a iných pokrmov. Táto rúra s grilom vám poskytne kompletnú výbavu na perfektné grilovanie.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s TEKA

Set rúra a varná doska TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Kombinácia spodného a horného ohrevu umožňuje pohodlnú prípravu jedál vrátane ohrevu a grilovania. K dispozícii je aj ventilátor, ktorý slúži na dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, jedlo tak bude rovnomerne prepečené v oveľa kratšom čase. Vopred naprogramované recepty sú skvelým pomocníkom pri príprave jedál v rúre. Zadajte hmotnosť potraviny a rúra určí vhodný program, teplotu aj čas prípravy. Funkcia sprievodca pečením s vami krok za krokom vyčaruje dokonalé pokrmy ako od šéfkuchára.

Bezpečná aj ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra TEKA sa ľahko udržiava v čistote a zároveň ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Rúra je vybavená kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami s trojvrstvovým bezpečnostným sklom. Jednoduchá údržba dvierok a ich pohodlné umytie patrí k výhodám. Špeciálne pánty rúry zaisťujú plynulé a tiché zatváranie dvierok, čo zvyšuje používateľský komfort. Detský zámok ochráni aj malých šéfkuchárov. Aby sa nedalo s ovládacím panelom manipulovať, rúra ho dokáže zablokovať. Pre väčšiu bezpečnosť zostávajú dvierka zvonku chladné, a to aj pri vysokej teplote vnútri rúry. Integrovaný ochladzovací systém prináša istotu v tom, že sa nepoškodia ani nenahrejú časti kuchynskej linky, ktorých sa rúra dotýka.

Vstavaná rúra TEKA vás nadchne svojou výbavou

Vstavaná rúra TEKA vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. Časovač vám umožní nastaviť presnú dobu, počas ktorej sa budú potraviny pripravovať. Rúra disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré umožňuje ľahké nastavenie s minimom tlačidiel a vysokou prehľadnosťou. Súčasťou balenia je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Je potrebná odborná montáž elektrikárom a plynárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 215 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár, Plynár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Automatické zapaľovanie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5 cm Hotovo!
Šírka
61 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 8600 U-BLACK + TEKA GZC 64320 U-BLACK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií