AlzaBoxy Q1 Aplikace

TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 70 l, rozmery rúry 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 22 l, výkon mikrovlnnej rúry 850 W, rozmery mikrovlnnej rúry 39 × 59,5 × 33,4 cm (V׊×H)
Kód:  TESET022 Stránky výrobcu
TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown Predaj skončil

TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown

Páčil by sa vám v novej kuchyni set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Odporučíme vám set TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown. V dnešnej dobe je vstavaná rúra takmer nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne, a to vďaka svojim funkciám a výhodám, ktoré ponúka. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú šetriť čas aj energiu pri príprave jedál a zároveň požadujú moderný a štýlový dizajn. Rúra s klasickým dizajnom sa hodí do každého interiéru a dodáva kuchyni nielen moderný, ale aj elegantný vzhľad. Aby bola príprava všetkých vašich obľúbených jedál čo najpohodlnejšia, je pripravený vnútorný objem rúry veľkosti 70 l. Jej príkon dosahuje 3215 W. Vstavaná rúra TEKA patrí do energetickej triedy A+.

Zásadné prednosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA dokonale splní vaše požiadavky na funkčnosť a vzhľad
  • Celkový objem dosahuje 70 l
  • Jej príkon je 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA patrí do energetickej triedy A+
  • Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Jedná sa o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Rozmrazovanie pečiva a iných potravín je s ňou veľmi rýchle
  • Ľahko pripravíte aj výnimočne chutné grilované jedlá
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu umožňuje rýchlu a pohodlnú prípravu jedál vrátane možnosti grilovania
  • Vďaka ventilátoru horúci vzduch lepšie cirkuluje, takže príprava jedál bude ešte efektívnejšia
  • Funkcia sprievodca pečením vám zaistí dokonalý výsledok ako od šéfkuchára

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra TEKA urobí pečenie vďaka svojim vlastnostiam príjemnou záležitosťou. Teleskopické vysúvanie plechu je veľkou vychytávkou, ktorá sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevypadol z rúry. Vy sa tak môžete sústrediť na dokonalé dochutenie pokrmu. Na zaistenie dokonalej čistoty rúry slúži program čistenia, pri ktorom sa dovnútra vloží nádoba s vodou. Z nej vytvorená para uvoľňuje usadené nečistoty a mastnotu. Tie potom ľahko odstránite pomocou vlhkej hubky.

Vstavaná rúra TEKA disponuje širokým spektrom funkcií

Nech už potrebujete piecť čokoľvek, vstavaná rúra TEKA vám vždy poskytne vhodný program na dokonalú prípravu vašich jedál. S teplovzdušnou rúrou môžete nielen piecť, ale aj ohrievať. Rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín je jednou z najlepších funkcií tejto rúry. Táto rúra s grilom vám umožní pripravovať aj náročnejšie jedlá.

Efektívna príprava jedál aj majstrovské stolovanie s TEKA

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown umožní rýchlejšiu prípravu jedál aj dokonalé stolovanie. Vďaka kombinácii spodného a horného ohrevu bude vaša príprava jedál veľmi pohodlná. Navyše ponúka ventilátor, ktorý podporuje dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, jedlo tak bude rovnomerne prepečené v oveľa kratšom čase. S prednastavenými receptami si môžete byť istí úspechom pri pečení. Nie je nič jednoduchšie, než že zadáte hmotnosť potraviny a rúra sama navolí vhodný program, čas aj teplotu pri pečení. Vaše pokrmy budú chutiť ako od šéfkuchára vďaka funkcii sprievodca pečením.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra TEKA je navrhnutá s ohľadom na jednoduchú údržbu a bezpečnosť pri každodennom používaní. Rúra je vybavená kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami s trojvrstvovým bezpečnostným sklom. Dvierka sa ľahko udržujú čisté, čo je určite veľká výhoda. Vďaka použitiu špeciálnych pántov je možné rúru uzavrieť ľahkým a tichým spôsobom, čo zvyšuje používateľský komfort. Detský zámok sa postará o ochranu aj tých najmenších šéfkuchárov. Manipulácia s ovládacím panelom je znemožnená jeho zablokovaním. Aby bola zaručená maximálna bezpečnosť, dvierka sú aj pri maximálnej vnútornej teplote zvonku chladné. S pomocou ochladzovacieho systému si môžete byť istí, že nepríde k nahriatiu častí kuchynskej linky, v ktorej je rúra vstavaná.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown ...

Vstavaná rúra TEKA vás nadchne svojou výbavou

Vstavaná rúra TEKA ponúka maximálny komfort a flexibilitu pri varení. Časovač je pripravený postrážiť po dobu, počas ktorej sa majú potraviny pripravovať. Disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré sa vyznačuje vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Rozmery plechu zodpovedajú 46 × 38 cm (š×h). V balení nájdete aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

hnedá

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra predstavuje v dnešnej dobe takmer nenahraditeľného pomocníka, ktorý zaujímavo obohatí vašu kuchyňu a pritom vám poskytne aj veľké množstvo moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru TEKA si obľúbite predovšetkým pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Svojim dizajnom výborne zapadne do vašej kuchyne, a navyše vám ušetrí miesto. Celkový objem je 22 l. Hodnota výkonu prezrádza, ako intenzívny a rýchly ohrev pokrmu bude. Tento typ dosahuje maximálny výkon 850 W. Reguláciu mikrovlnky zabezpečíte pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra TEKA je vybavená elektronickým ovládaním. Všetky funkcie a hodnoty sú zobrazované v digitálnej podobe. Klasický štýl zaistí univerzálnosť vzhľadu, vďaka tomu sa skvele hodí do dizajnu takmer všetkých kuchýň.

Hlavné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom TEKA

  • Vstavaná mikrovlnná rúra TEKA zaujme čestné miesto vo vašej kuchyni
  • Celkový objem: 22 l
  • Hodnota maximálneho výkonu je 850 W
  • Príkon: 2500 W
  • Na výber máte z 5 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú do strany
  • V balení sa nachádza grilovacia mriežka
  • Mikrovlnke TEKA vládne hnedá farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry sú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry TEKA

Okrem základnej výbavy bola mikrovlnná rúra TEKA doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Rúra ponúka možnosť rozmrazenia potravín, napríklad mäsa či pečiva. Nastavenie presného času prípravy potravín dosiahnete pomocou časovača. Ide o multifunkčný model, pretože medzi jeho schopnosti patrí aj grilovanie. Veľmi praktickým pomocníkom je automatický program, ktorý vyžaduje iba nastavenie druhu a hmotnosti pokrmu, a mikrovlnná rúra už všetko ostatné vyrieši za vás. Keď použijete funkciu zapekania Crisp, vaše jedlo nestratí svoju chrumkavosť ani po ohriatí. Mikrovlnná rúra TEKA je chránená proti zvedavým detským rúčkam pomocou detskej poistky. Set rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown zvýši hodnotu vašej kuchyne. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1200 W

Vnútorné rozmery:

22 × 35 × 28 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Hnedá Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Hnedá Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
39 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,4 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
35 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
28 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
850 W Hotovo!
Výkon grilu
1 200 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 215 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!
Šírka plechu
46 cm Hotovo!
Hĺbka plechu
38 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Hnedá Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 8600 U-Brick Brown + TEKA ML 8220 BIS L U-Brick Brown.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií