AlzaPlus+ děti Opaľovacie prípravky

Telefunken 22255

Zobraziť katalóg
Telefunken 22255
4,4 3 hodnotení
Elektrický pilník – ľahká manipulácia, ergonomický tvar, bez únavy dlaní, 6 kusov brúsnych nadstavcov v balení, zabudovaná LED lampa, rozmery: 132×42×32mm, zafírový kužeľ hrubý, špicatá brúsna hlava, jemné brúsne kotúče, hrubé brúsne kotúče, leštiaci kotúč, valcová frézka
Kód:  TELEF222 Produktové číslo:  22255-B

Telefunken 22255

Radi si doprajete profesionálnu starostlivosť o nechty aj v pohodlí vášho domova? V tom prípade by nemal chýbať vo vašej výbave elektrický pilník Telefunken 22255. Je vyrobený tak, aby jeho každodenné používanie bolo veľmi ľahké. Jeho ergonomický tvar šetrí vaše ruky. Ani po dlhšej úprave nechtov vás nebudú bolieť únavou. V balení nájdete 6 brúsnych nadstavcov pre rozmanité použitie. Súčasťou elektrického pilníka na nechty je tiež LED lampa pre lepšiu viditeľnosť menej dostupných miest. Pilník je vhodný pre úpravu prírodných, gélových aj akrylových nechtov.

Kľúčové vlastnosti elektrického pilníka Telefunken 22255

  • Elektrický pilník Telefunken 22255 pre každodenné použitie
  • Ergonomický tvar pre ľahké uchopenie
  • 6 brúsnych nadstavcov v balení
  • LED svietidlo pre osvetlenie menej prístupných miest
  • Vhodné pre prírodné, gélové a akrylové nechty

6 nadstavcov pre rozmanité použitie elektrického pilníka Telefunken 22255

Hrubý zafírový kužeľ rýchlo odstráni vaše mozole. Pre odstránenie zarastených nechtov použite špicatú brúsnu hlavu. Je vhodná tiež pre vyhladenie a leštenie hrán nechtov a pre povrchovú úpravu nechtov. Jemný brúsny kotúč vám vybrúsi povrch vašich nechtov. Hrubý brúsny kotúč je vhodný pre pilovanie a brúsenie nechtov. Pre dokonalé vyleštenie vašich nechtov elektrický pilník Telefunken 22255 obsahuje leštiaci kotúč. Môžete ho použiť aj pre pilovanie a leštenie nechtov. Valcová frézka vybrúsi zrohovatený povrch vašich nechtov.

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
6 Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AA (tužková) Hotovo!
Vlastnosti
Poistka proti náhlemu zopnutiu, Integrované svetlo, Vhodný na prirodzené aj gélové nechty Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov
6 Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AA (tužková) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Poistka proti náhlemu zopnutiu, Integrované svetlo, Vhodný na prirodzené aj gélové nechty Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zaujala mi nabídka el. pilníku TELEF222. Bohužel nikde nevidím základní tech. údaj a to jaký zdroj el. proudu roztáčí el. motor přístroje - baterie, akumulátor nebo s připojuje k el. síti kabelem? Ani prodavač v prodejně Alzy v Holešovicích mi neuměl na toto odpovědět. Děkuji za odpověď a hezký den Vám přeji Augustín

Diskusia a poradňa k Telefunken 22255
Príslušenstvo pre Telefunken 22255 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Telefunken 22255. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Telefunken 22255. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Telefunken 22255. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Telefunken 22255.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií