AD homeoffice PET

Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX

Zobraziť katalóg
Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX
Televízny tuner Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX - 2x analog a DVB-T TV tuner (stereo), PCI-E x1 karta, dálkové ovl.
Kód:  JT253g Produktové číslo:  8230-10018-71
Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX Predaj skončil

Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX

Špičková televizní karta pre príjem vysielania digitálnej televízie DVB-T a analógovej televízie s moderným PCI Express x1 rozhraním.Karta je vybavená dvoma anténovým vstupy.Zariadenie disponuje funkciou Automatic Antenna Signal Detection, ktorá automaticky používa anténny vstup s lepším signálom.Karta umožňuje nahrávanie iz externých zdrojov ako sú kamery a videorekordéry vďaka rozhranie S-Video.Kvalitný obraz a zvuk televíznych programov je možné zaznamenávať do formátu MPEG 1, MPEG 2 alebo DivX.Nechýba ani podpora teletextu alebo funkcie TimeShift umožňujúce sledovanie programov kdekoľvek pozastaviť a následne potom kedykoľvek pokračovať v sledovaní záznamu, ktorý sa medzičasom ukladá na pevný disk.

Karta sa dodáva sa vrátane diaľkového ovládania pre jednoduchú a pohodlnú voľbu funkcií.Súčasťou sú aj programy na záznam, jednoduchú úpravu a vypalování videosúborov na médiá DVD alebo CD.V balení nájdete aj interné kábel, vďaka ktorému možno využiť funkcia vypnutia počítača po nahrávanie programu.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Nahrávanie:
MPEG 1
MPEG 2
DivX

Vstupy:
2 x RF anténa
S-Video

Rozhranie:
PCI Express x1

Frekvenčný rozsah:
45,75 - 863,25 MHz (VHF, UHF)

Podporované modulácia:
16, 64 QAM, QPSK

Šírka pásma:
6, 7, 8 MHz

Rozmery:
170 x 68 mm

Systémové požiadavky:
Intel Pentium alebo AMD procesor 2 GHz alebo rýchlejší
256 MB RAM
Windows XP + Service Pack 2
Voľný PCI Express slot
Zvuková karta
Grafická karta s podporou DirectX 9.0
Doporučena CD / DVD vypalovací mechanika pre tvorbu video CD / DVD diskov

Obsah balenia:
Obsah balenia:
TV karta
Diaľkové ovládanie (vrátane batérií)
Redukcia pre vstup analógového videa
Kabel pre automatické vypnutie / zapnutie PC
CD s aplikáciou Pinnacle MediaCenter a ovladači
CD s aplikací Pinnacle Studio QuickStart 10
Užívateľka manuál

Poznámka:pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií