AD homeoffice AD homeoffice

Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band)

Zobraziť katalóg
Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band)
Osobná váha – súprava, váha Web Coach Prime a fitness tracker Activi-T Band
Kód:  TEROV008 Produktové číslo:  13893
Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band) Predaj skončil

Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band)

So súpravou osobnej váhy Terraillon Web Coach PRIME a náramkom Activi-T Band bude vaša cesta za zdravým životným štýlom rozhodne jednoduchšia. Sklenená plocha váhy s veľkým LCD displejom je praktická a dizajnová zároveň. Váha má maximálnu nosnosť 160 kg. Osobnú váhu ľahko prepojíte s inteligentným telefónom či tabletom vďaka technológii Bluetooth a aplikácii Wellness Coach. Funkcia SmartConnect vám umožní spárovať s váhou až 8 telefónov či tabletov. Každý tak bude mať svoj osobný profil s vlastnými výsledkami, ktoré prepojí s aplikáciou vo svojom šikovnom zariadení. Osobná váha Web Coach PRIME analyzuje vašu hmotnosť, BMI - index telesnej hmotnosti, obsah tuku a vody a hmotnosť svalov a kostí vo vašom tele.

Kľúčové vlastnosti súpravy osobnej váhy a náramku Terraillon

  • Osobná váha analyzuje kompletné zloženie vášho tela
  • Vďaka Bluetooth môžete s váhou prepojiť až 8 inteligentných telefónov či tabletov zároveň
  • Váha spolupracuje s praktickou aplikáciou Wellness Coach
  • Sklenená doska s veľkým LCD displejom
  • Merač Activi-T Band na sledovanie dennej aktivity
  • Podpora operačného systému Android a iOS

Osobná váha Coach PRIME a inteligentná aplikácia v telefóne

V aplikácii Wellness Coach ľahko a bezplatne nastavíte ciele, ktoré túžite dosiahnuť a nájdete tu množstvo tipov a rád. Vaše výsledky môžete navyše zdieľať na vybraných sociálnych sieťach s vašou rodinou a známymi. Váha zaistí meranie celkovej hmotnosti tela a v kombinácii s aplikáciou vo vašom smartfóne môžete sledovať aktivitu v priebehu celého dňa. Aplikácia je dostupná pre operačný systém Android a iOS. 

Majte Activi-T Band stále pri sebe

Pohyb by mal byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Activi-T Band je s vami 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Noste ho na zápästí a zistite, ako blízko ste k dosiahnutiu stanovených cieľov. Vďaka jeho 3D senzoru sleduje vašu fyzickú aktivitu - počet krokov, vzdialenosť a množstvo spálených kalórií. V noci analyzuje fázy vášho spánku a ich trvanie, ráno vás prebudí jemnými vibráciami vo vami nastavenom čase. Náramok Activi-T Band už nebudete chcieť zložiť z ruky! 

Dokonalé spracovanie náramku Activi-T Band

Merač Activi-T Band je vybavený veľkým OLED displejom, ktorý umožňuje sledovať vaše aktivity priamo z ruky. Informuje vás o vami prejdenej vzdialenosti, presnom počte krokov, počte spálených kalórií a dokonca i čase. Je napájaný batériou s výdržou až 7 dní, ktorú vďaka integrovanému USB portu opätovne nabijete. 

Technické parametre:

Rozmery váhy:
30 × 30 × 2,8 cm

Hmotnosť:
2,6 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
160 kg Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
160 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Activi-T Band). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Terraillon FITNESS PACK Black (Web Coach Prime + Aktivi-T Band).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií