Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Terronic Basic Hobby 5/súprava 1

Zobraziť katalóg
Terronic Basic Hobby 5/súprava 1
5 1 hodnotení
Svetlo na fotenie – s výkonom 5x 35W, vr. stojana a oxaboxu, ideálny pre fotografiu aj pri natáčaní
Kód:  FOM002f Produktové číslo:  FY3436 Stránky výrobcu
Terronic Basic Hobby 5/súprava 1 Predaj skončil

Terronic Basic Hobby 5/súprava 1

Zháňate vybavenie do svojho ateliéru? Vyskúšajte tento špičkový set Basic Hobby 5 od firmy Minox, ktorý využijete nielen pri fotografovaní, ale aj natáčaní. Súčasťou súpravy je vysoko výkonné trvalé svetlo, vynikajúci stojan a softbox. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková súprava pre ateliéry
  • Vhodná pre fotografovanie aj natáčanie
  • Skvelý pomer cena/výkon
  • Praktický stojan pre jednoduché upevnenie príslušenstva
  • Kvalitný dáždnik pre fotografie bez odleskov

Praktický vo všetkých smeroch

Výkonné trvalé svetlo obsahuje až 5 žiaroviek s výkonom 35 W, ale využívať môžete napríklad aj 2 alebo 3. Ľahko si tak môžete nasvietiť scénu podľa vlastného uváženia a využívať rôzne kombinácie výkonu. Vďaka tomu ponúka toto svetlo vynikajúcu variabilitu, ktorú využijú nielen začiatočníci, ale aj pokročilí umelci.

Stojan Terronic Basic LS-10A poslúži pre spoľahlivé a jednoduché upevnenie fotografického príslušenstva. Hodí sa najmä pre štúdiové svetlá, ktorá vám zaistí jemné, rozptýlené svetlo do priestoru. Nastavením výšky v širokom rozmedzí sa hodí do rôznorodých situácií.

Softbox vytvára mäkké svetlo vhodné pre kvalitné fotografie bez odleskov. Rovnomerné rozprestrenie svetla zabezpečuje vnútorná odrazová plocha a voštinový filter.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je soucasti sady napajeci kabel? Jelikoz me v baleni chybi a zda se mi to jaksi zvlastni, dekuji

Diskusia a poradňa k Terronic Basic Hobby 5/súprava 1
Príslušenstvo pre Terronic Basic Hobby 5/súprava 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terronic Basic Hobby 5 / set 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terronic Basic Hobby 5 / Set 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terronic Basic Hobby 5 / Set 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Terronic Basic Hobby 5 / Set 1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií