AD elektro AP+ plus nový vizuál

Terronic Basic Hobby LED 38/38

Zobraziť katalóg
Terronic Basic Hobby LED 38/38
Svetlo na fotenie – na fotenie v interiéri, priemer vstavaného reflektora 21cm, 2× svetlo 38W, 2× dáždnik na zmäkčenie svetla, stabilná farebná teplota 5600K, plynulá regulácia výkonu otočným voličom, flicker-free, 2× sieťový adaptér, 2× štúdiový stojan, odrazová doska 5 v 1, balenie farebných filtrov s 12 efektmi, prepravná taška
Kód:  FOM015a2 Produktové číslo:  FY4439 Stránky výrobcu

Terronic Basic Hobby LED 38/38

Na perfektné osvetlenie vašich fotografií aj videí môžete využiť fotosvetlo Terronic Basic Hobby LED, vďaka ktorému okrem klasického bieleho nasvietenia môžete využiť ďalšie farebné efekty. Nasvietiť môžete buď portrét alebo tiež celú postavu. Súčasťou svetiel sú dva dáždniky na zmäkčenie svetla a stojan s pridaným ramenom pre odrazku. K rôznym experimentom môžete využiť 12 farebných filtrov.

Kľúčové vlastnosti fotosvetla Terronic Basic Hobby LED

  • Fotosvetlo Terronic ponúkne ideálne osvetlenie pre vaše videá
  • Súčasťou balenia je stojan s ramenom pre odrazku
  • Dva dáždniky zmäkčujú svetlo
  • Farebná teplota svetla je 5 600 K
  • Terronic svetlo ovládate otočným voličom
  • Vyberte si z 12 filtrov na fotenie
Poznámka:
» Všetky trvalé svetlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat jakou má každé světlo svítivost. Ideálně minimální a maximální. Děkuji

Diskusia a poradňa k Terronic Basic Hobby LED 38/38
Príslušenstvo pre Terronic Basic Hobby LED 38/38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terronic Basic Hobby LED 38/38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terronic Basic Hobby LED 38/38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terronic Basic Hobby LED 38/38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Terronic Basic Hobby LED 38/38.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií