Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tescoma PRESTO TONE 4ks

Zobraziť katalóg
Tescoma PRESTO TONE 4ks
1,0 1 hodnotení
Sada nožov súprava 4ks, nôž univerzálny 8cm a 12cm, kuchársky 17cm a 18cm, škrabka, antiadhézny povlak, vhodné do umývačky
Kód:  ETS136f Produktové číslo:  863154.00 Stránky výrobcu

Tescoma PRESTO TONE 4ks

Pripravte si doma tie najlahodnejšie pokrmy so špičkovými kuchynskými nožmi Tescoma PRESTO TONE. Nože sú dokonale ostré, vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Ich povrch je vybavený antiadhéznou vrstvou, vďaka ktorej sa jedlo na nôž nikdy nelepí. Nože s týmto povlakom sú navyše maximálne šetrné voči krájaným pokrmom a ľahko sa čistia.

Tescoma myslí aj na vaše bezpečie, a preto sú všetky nože vybavené ochranným puzdrom pre bezpečné skladovanie. Súpravu Tescoma PRESTO TONE je možné po použití vkladať do umývačky, ktorá si so zvyškami nečistôt hravo poradí za vás. Neodporúča sa však umývanie drôtenkami či prostriedkami na báze piesku. Ostrite ocieľkou alebo brúskou na nože PRESTO. Ukladajte mimo dosahu detí. 3 roky záruka.

Doplňujúce informácie:

Obsah súpravy:
Nôž univerzálny 8 cm
Nôž univerzálny 12 cm
Nôž kuchársky 17 cm
Nôž porcovací 18 cm

Materiál:
Antikorová oceľ
Odolný plast
Antiadhézny povlak
 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
4 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
4 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tescoma PRESTO TONE 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma PRESTO TONE 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma PRESTO TONE 4pcs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma PRESTO TONE 4pcs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tescoma PRESTO TONE 4 db.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií