AD elektro Samsung cashback

TESLA HYbbRID TV TH210 prijímač T2 HEVC H.265 s HbbTV

Zobraziť katalóg
TESLA HYbbRID TV TH210 prijímač T2 HEVC H.265 s HbbTV
4,3 4 hodnotení
Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, HDMI, S/PDIF optický, LAN a USB, hbbtv, wifi, timeshift a epg, záznam na externý disk a flash disk
Kód:  TESV15b Produktové číslo:  8595689800369 Stránky výrobcu
TESLA HYbbRID TV TH210 prijímač T2 HEVC H.265 s HbbTV Predaj skončil

TESLA HYbbRID TV TH210 prijímač T2 HEVC H.265 s HbbTV

HYbbRID TV TH210 je Full HD set-top box od spoločnosti TESLA, ktorý slúži na nové digitálne vysielanie v Českej republike DVB-T2 pomocou klasickej antény. Na pohodlné pripojenie televízora je k dispozícii HDMI výstup. Vďaka funkcii HDMI-CEC navyše môžete všetky pripojené zariadenia jednoducho ovládať jediným ovládačom. Vaše obľúbené programy je možné vďaka set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210 pohodlne nahrať na pripojené USB úložisko a sledovať bez reklám či ľubovoľne pretáčať. Červené tlačidlo HbbTV vám umožní kombinovať televízne vysielanie s internetovým vysielaním a prehrávať odvysielané programy z archívu Slovenskej televízie a ďalších kanálov. Oceníte tiež jednoduchú inštaláciu a ovládacie menu v slovenčine.

Kľúčové vlastnosti set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210

  • Jednoduché ovládanie s menu v slovenčine
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210
  • Set-top box TESLA HYbbRID TV TH210 disponuje HDMI výstupom a LAN konektorom na pripojenie na internet
  • Červené tlačidlo umožní kombinovať televízne a internetové vysielanie
  • Funkcia HDMI-CEC na ovládanie pripojených zariadení jediným ovládačom
  • Set-top box TESLA HYbbRID TV TH210 podporuje nový vysielací štandard DVB-T2

Na používanie TESLA HYbbRID TV TH210 a televízora vám bude stačiť jediný ovládač

Set-top box TESLA HYbbRID TV TH210 je vybavený praktickou funkciou HDMI-CEC, ktorá slúži na ovládanie pripojených zariadení prostredníctvom jediného diaľkového ovládača. Vďaka tomu je možné napríklad jednoducho zapnúť televízor ovládačom od set-top boxu, takže si bez problémov vystačíte iba s jediným zariadením. Televízor je možné k set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210 pripojiť pomocou HDMI kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Červené tlačidlo umožní kombinovať televízne a internetové vysielanie

Vďaka červenému tlačidlu je možné klasické televízne vysielanie kombinovať s internetovým vysielaním. S pomocou set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210 tak môžete prehrať odvysielané programy z archívu Slovenskej televízie a ďalších kanálov. Okrem toho vám HbbTV umožňuje prehrať aj ďalšie seriály a ich bonusové diely, ktoré ešte neboli odvysielané. Prehrať je možné taktiež športové prenosy či rozprávky, takže se-top box TESLA HYbbRID TV TH210 poteší celú rodinu.

Vďaka TESLA HYbbRID TV TH210 je možné nahrávať médiá na externý disk

Výhodou je nepochybne možnosť nahrávania vysielaných relácií a tiež nastavenie nahrávania v čase vašej neprítomnosti. Nahratý program je následne možné ľubovoľne pretáčať a sledovať tak bez reklám. Navyše je DVB-T2 prijímač TESLA HYbbRID TV TH210 vybavený funkciou časového posunu TimeShift, ktorá vám umožní prehrávať, pozastaviť alebo pretočiť živé vysielanie podľa vašich potrieb. Už nikdy nepremeškáte svoje obľúbené programy!

Pripojenie na internet pomocou LAN aj WiFi

Aby ste mohli naplno využiť červené tlačidlo, tak je nutné zaistiť pripojenie na internet. Zariadenie TESLA HYbbRID TV TH210 je preto vybavené nielen LAN konektorom, ale taktiež podporuje bezdrôtové pripojenie pomocou WiFi.

TESLA HYbbRID TV TH210 ponúkne priestorový zvuk

TESLA HYbbRID TV TH210 ponúka široké spektrum audio možností na optimalizáciu vášho zážitku zo sledovania. Je vybavený SPDIF výstupom, čo je digitálny optický zvukový výstup, ktorý zaručuje krištáľovo čistý zvuk bez akejkoľvek rušivej interferencie. Pre staršie televízory alebo špecifické nastavenie zvuku je k dispozícii aj AV výstup – analógový spôsob pripojenia k televízoru pomocou kábla AV. Či už ste filmový nadšenec alebo hudobný milovník, určite oceníte podporu AC3+ pre priestorový zvuk.

Obsah balenia set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210

  • TESLA Hybrid TV TH210 – set-top box s HbbTV DVB-T2 H.265 (HEVC)
  • Diaľkové ovládanie
  • 2× batérie AAA
  • HDMI prepojovací kábel
  • Užívateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Funkcie
HbbTV, WiFi, Timeshift, EPG Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Funkcie

Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Funkcie
HbbTV, WiFi, Timeshift, EPG Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. V popise výrobku je, že je možný záznam na externý disk a flash disk, no na obrázkoch žiadny slot nevidím. Ďakujem za objasnenie.

Diskusia a poradňa k TESLA HYbbRID TV TH210 prijímač T2 HEVC H.265 s HbbTV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA HYbbRID TV TH210 přijímač T2 HEVC H.265 s HbbTV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA HYbbRID TV TH210 Empfänger T2 HEVC H.265 mit HbbTV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA HYbbRID TV TH210 Empfänger T2 HEVC H.265 mit HbbTV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TESLA HYbbRID TV TH210 vevő T2 HEVC H.265 HbbTV.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií