Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tesla Smart Camera 360

Zobraziť katalóg
Tesla Smart Camera 360
4,3 15 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz, vnútorné použitie, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, detekcia zvuku, ONVIF, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor, cloud platforma a obojsmerný zvuk, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 355°, rotácia, s max. dosvitom 10 m, slot na MicroSD kartu max. 128 GB, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya, aplikácia pre Android a iOS v slovenčine, napájanie: zo siete
Kód:  Tslpt2106 Produktové číslo:  TSL-CAM-5S Stránky výrobcu

Tesla Smart Camera 360

IP kamera Tesla Smart Camera 360 Bočný pohľad

IP kamera Tesla Smart Camera 360 je výborná voľba, ako ustrážiť svoj majetok. Táto kamera do domu pre vás vyhotoví prvotriedne zábery v rozlíšení až 1920 × 1080 px. Objektív sníma v uhle 355°. Funkcia otočenia vám zaistí prispôsobivosť zorného poľa. Zariadenie zvláda vyhotovené snímky tiež ukladať na pamäťové karty typu MicroSD. IP kamera Tesla Smart Camera 360 dokáže vyhotovovať aj nočné zábery, a tak je ideálna na nepretržitú prácu a ochranu vášho majetku. Najväčšia vzdialenosť nočného videnia je 10 m. Rozmery IP kamery zodpovedajú hodnotám 87 mm × 87 mm × 123 mm.

IP kamera Tesla Smart Camera 360 Lifestyle

Najdôležitejšie parametre IP kamery Tesla Smart Camera 360

  • Schopnosť uložiť vyhotovené snímky IP kamery na cloudové úložisko a tiež pamäťovú kartu
  • 355° snímanie
  • IP kamera dokáže rozlíšiť podozrivý pohyb
  • Je vybavená nočným videním maximálne do vzdialenosti 10 m
  • Určená primárne na vnútorné použitie
  • Rozmery: 87 mm × 87 mm × 123 mm
  • Napájanie pomocou adaptéra
  • Sníma vďaka CMOS
  • WiFi IP kamera

Konektivita IP kamery Tesla Smart Camera 360

Samotná IP kamera je napájaná za pomoci adaptéra. Maximálna podporovaná veľkosť MicroSD karty je 128 GB. IP kamera je kompatibilná s inteligentnými asistentmi Amazon Alexa a Google Home. Zaobchádzať s ňou môžete prostredníctvom zariadenia s operačným systémom Android a iOS.

IP kamera Tesla Smart Camera 360 Lifestyle
IP kamera Tesla Smart Camera 360 Lifestyle

Ďalšie funkcie a vlastnosti IP kamery Tesla Smart

IP kamera Tesla Smart Camera 360 je vybavená tiež zvukovým a pohybovým senzorom, pri aktivácii zariadenia úplne automaticky začne nahrávať. Všetky záznamy zo zariadenia môžete ukladať do cloudu, vďaka ktorému sa k nim kedykoľvek a odkiaľkoľvek dostanete. Zariadenie je doplnené tiež reproduktorom a mikrofónom, ktorý vám dopraje kvalitný odposluch alebo komunikáciu. Jej objektívom môžete na diaľku otáčať – dovidí tak aj na miesta, ktoré sú pri bežnom uhle skryté.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
87 mm Hotovo!
Výška
123 mm Hotovo!
Hĺbka
87 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Rozmery

Šírka
87 mm Hotovo!
Výška
123 mm Hotovo!
Hĺbka
87 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Vyhotovenie
PTZ Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
10 m Hotovo!
Zorný uhol
355 ° Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
87 mm Hotovo!
Výška
123 mm Hotovo!
Hĺbka
87 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň ,da sa Tesla spárovať s telefónom Huawei Y6p ?

Dobrý den, Bude kamera fungovat pres hotspot na telefonu kdyz neni dostupna wifi? (pevna IP adresa) Děkuji

Dobrý den, dají se v kameře ukládat videa ? Abych si mohla zpětně pustit co se nahralo? Kamera mi pošle upozornění ale pustit to nejde, udělá mi to jakoze fotku z toho zaznamu Mam v tom SD kartu Děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím o radu - aplikace stále hlásí nepodařilo se navázat šifrovaný kanál - jak to odstraním? Předem děkuji

Dobry den, kamera je v byte umiestnena asi 6 m od wifi routera v druhej izbe. Na mieste kde je umiestnena je uplne dobry signal na vsetkych zariadeniach, ale kamera sa nevie stabilne pripojit. Nejde hlavne v noci, cez den funguje. Viete mi prosim povedat v com je problem?

Dobrý deň, 1) po vložení SD karty do kamery a pripojení kamery na wifi sieť, môžem sledovať záznam z histórie (napr. po notifikácii o pohybe) alebo živý prenos odkiaľkoľvek zo sveta? Nie je na to nutné platenie nejakej funkcie alebo cloudu v aplikácii? 2) nahráva kamera záznam na SD kartu do slučky? (t.z., po zaplnení miesta premazáva najstarší záznam) Ďakujem

Dobrý deň! Rád by som sa opýtal, či je možné danú kameru pripojiť aj na dva mobilné telefóny a sledovať obraz súčasne na oboch mobilných zariadeniach? Ďakujem

Dobrý den, využívá kamera šifrování přenášených dat? Děkuji!

Prosím k uloženému záznamu, který se uloží po zachycení pohybu nebo zvuku, se dostanu vzdáleně přes App a mohu si ho přehrát? Konkrétně pokud se mi do bytu dostane zloděj a kamera udělá foto či video ale mezitím si zloděj kamery všimne a zničí jí, odpojí od zdroje či vyndá SD kartu.... mám možnost se k záznamu dostat vzdáleně přes App? Děkuji

Prosím, pokud kamera zachytí pohyb a nebo zvuk v místnosti, co nastane? Pošle mi upozornění do App a zároveň udělá fotku a nebo záznam a toto dostanu s upozorněním? A nahrávání na SD kartu funguje po celou dobu a pak se začne záznam přemazávat od nového pokud bude vyčerpané úložiště a nebo nahrává jen při pohybu a zvuku a pak se vypne? Děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Tesla Smart Camera 360
Príslušenstvo pre Tesla Smart Camera 360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Camera 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tesla Smart Camera 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Smart Camera 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tesla Smart Camera 360.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií