AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

TESLA TE-345

Zobraziť katalóg
TESLA TE-345
5 1 hodnotení
TV anténa vonkajšia, DVB-T a DVB-T2, zisk 15 dBi, príjem v uhle 40°, horizontálna a vertikálna polarizácia, F konektor, LTE filter, vodotesnosť, bez adaptéru
Kód:  TESl01 Produktové číslo:  ANTTA10P001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TESLA TE-345

Chceli by ste si zaobstarať anténu, s ktorou môžete prijímať DVB-T a DVB-T2 signál? Potom by ste mali popremýšľať, či pre vás nie je ideálna vonkajšia tv anténa TESLA TE-345. Vďaka svojmu vonkajšiemu prevedeniu bez problému prijíma signál aj keď je vysielač vzdialený. Tento typ antény sa musí pripevniť k streche či stožiaru. Polarizácia televíznej antény TESLA je horizontálna a vertikálna, jej prijímací uhol je 40 °. Pre ničím nerušený príjem signálu bol anténe dodaný filter LTE signálu. Hodnotu zisku má 15 dBi. Hodiť sa bude aj maximálna vodeodolnosť.

Hlavné prednosti TV antény TESLA TE-345

  • Vonkajšia anténa bez problémov prijíma signál aj keď je vysielač vzdialený
  • Nutná inštalácia na stožiar, strechu alebo iné vysoké miesta
  • Prostredníctvom TV antény TESLA je možné prijímať signál DVB-T a DVB-T2
  • Polarizácia: horizontálna a vertikálna
  • Anténa má vstupy a výstupy: f konektor
  • Vo výbave nechýba LTE filter

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TESLA TE-345 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA TE-345. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA TE-345. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA TE-345. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TESLA TE-345.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií