AP+ nový vizuál PET

Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN

Zobraziť katalóg
Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN
4,0 2 hodnotení
Satelitný prijímač – DVB-S/S2, Full HD (1080p), čítačka UNI, H.265 HEVC, HDMI, USB, SCART, Fast Scan, PVR, Timeshift, PIG, EPG, hry, DC 12V, YouTube, YouPorn, RSS čítačka slovenských kanálov
Kód:  IS001za4b Produktové číslo:  DBSTSHC011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN Predaj skončil

Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN

Jednoduchý satelitný prijímač kompaktných rozmerov od zvučnej značky Tesla, ktorý cieli na to najdôležitejšie, čo od neho očakávate – spoľahlivý príjem obrazu vo Full HD kvalite. Umožňuje sledovanie satelitných HD i SD programov s podporou HEVC kodekov a je vybavený originálnou čítačkou kariet UNI. Disponuje funkciou FastScan pre rýchle naladenie programov Skylink a rýchle vyhľadávanie UPC-FREESEHO. Po prikúpení adaptéru je navyše pripravený pracovať aj prostredníctvom WiFi.

Kľúčové vlastnosti satelitného prijímača Tesla TS 2100

  • Spoľahlivý príjem Full HD obrazu
  • Príjem programov normy DVB-S a DVB-S2
  • Moderný HDMI port, Scart, 2× USB, LAN
  • Čítačka kariet UNI
  • Funkcia ladenia FastScan
  • Podpora MKV, AVI, MP3, MPG a MOV
  • Kompaktné rozmery

Moderné výstupy a možnosti ladenia

Satelitný prijímač Tesla TS 2100 je samozrejme vybavený aj moderným HDMI. Ak vlastníte starší televízor, môžete ho prepojiť pomocou scart kábla. Určite poteší aj dvojica USB portov na zadnom paneli alebo LAN port k priamemu spojeniu s domácou sieťou. Podporuje výstup digitálneho zvuku pomocou oranžového cinch konektora alebo nahrávanie na externé pamäťové médiá. Iste poteší možnosť prehrávania videoformátov AVI, MOV, MPG, MKV či audio formát MP3 alebo titulky DVB a TXT. Celkový komfort ovládania dovršuje príjemné používateľské OSD menu a možnosť zoskupovať programy do obľúbených listov.

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Čítačka kariet - dekódovanie
UNI čítačka Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, video cinch, audio cinch, LAN, USB Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Dekódovanie

Čítačka kariet - dekódovanie
UNI čítačka Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, video cinch, audio cinch, LAN, USB Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Satellitenempfänger Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Satellitenempfänger Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií