Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB

Zobraziť katalóg
TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB
5 1 hodnotení
Meteostanica – vnútorná teplota/vlhkosť, vonkajšia teplota/vlhkosť, bezdrôtová komunikácia max. 100m, pamäť na max/min hodnoty, grafické zobrazenie vývoja tlaku za 24hod, symbolová predpoveď počasia, rádiom riadené hodiny a dátum, kompatibilná s monitorovacím systémom Weatherhub, na postavenie na pevnú podložku alebo možno zavesiť, Weatherhub
Kód:  TFa41

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB

Chcete mať neustále prehľad o aktuálnom počasí? V tom prípade siahnite po meteostanici TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB. S dosahom čidla až 100 m budú jej aktuálne informácie aj predpovede vždy presné. Meteostanica TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB si ukladá minimálne a maximálne namerané hodnoty. K dispozícii je aj grafické znázornenie vývoja atmosferického tlaku za posledných 24 hodín. Symboly na predpoveď počasia sú navyše veľmi intuitívne, nebudete teda musieť dlho bádať, čo ktorý symbol znamená. Meteostanica TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB je plne kompatibilná so systémom Weatherhub. Hodnoty, ktoré systém nameria, tak môžete pohodlne sledovať v mobilnej aplikácii vo vašom telefóne. Meteostanicu je tiež možné využiť ako budík. Svojím jednoduchým dizajnom bude vkusným doplnkom na váš stôl alebo na stenu.  

Kľúčové vlastnosti meteostanice TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB

  • Veľmi presné meranie vlhkosti i teploty vnútorného i vonkajšieho prostredia
  • Prehľad počasia vo vašom telefóne vďaka aplikácii systému Weatherhub
  • Prehľadná aplikácia Weatherhub podáva detailné informácie o stave počasia v reálnom čase
  • Grafické znázornenie vývoja atmosferického tlaku za posledných 24 hodín
  • Sympatický vzhľad meteostanice
  • Skvelá čitateľnosť za každých okolností
  • Výhodou je zabudovaný budík a rádiovo riadený čas a dátum

S aplikáciou Weatherhub vám nič neunikne

Meteostanica TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB je kompatibilná so systémom Weatherhub. Vďaka nemu bude váš prístup k aktuálnemu stavu počasia jednoduchší. Aplikácia má jednoduchý a prehľadný dizajn, ľahko sa ovláda a ponúka veľa vychytávok, ktoré si jednoducho zamilujete. Aplikácia umožňuje prehľad o nameraných hodnotách z jednotlivých senzorov v reálnom čase. Aplikácia je voľne dostupná pre systémy Android a iOS. Funkcie aplikácie sa odvíjajú od typu senzora, ktorý budete používať.

Parametre a špecifikácia

Počasie
predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
Teplota, vlhkosť Hotovo!
Oblasť využitia
Sledovanie počasia Hotovo!

Určenie

Počasie
predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
Teplota, vlhkosť Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Sledovanie počasia Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TFA 35.1143.01.IT WEATHERHUB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií