TFA 60.5015.02

Zobraziť katalóg
TFA 60.5015.02
4,3 3 hodnotení
Budík digitálny, napájanie: zo siete, funkcie: budenie rádiom, FM rádioprijímač, LED displej, nastavenie jasu, nočné osvetlenie, opakované budenie - Snooze, projekcia, tichý chod, konektor USB a vypnutie pri zaspávaní - Sleep
Kód:  KHO17921 Produktové číslo:  4009816033833

TFA 60.5015.02

Nechcete sa pri vstávaní spoliehať na mobil? Popremýšľajte nad kúpou budíka TFA 60.5015.02, ktorý sa postará o to, že už nikdy nezaspíte. Budík je pripojený k sieti, vďaka čomu sa sa nemusíte starať o výmenu batérií. Vďaka digitálnemu ukazovateľu času budete mať okamžitý prehľad o presnom čase. Vďaka nočnému osvetlenie uvidíte presný čas aj v priebehu noci. Ak radi zaspávate pri hudbe, s týmto budíkom to nebude problém. Jednoducho si nastavíte, po akej dobe sa má zvuk vypnúť. Budík zároveň pomocou projektora premieta čas na stenu či strop. Určite oceníte, že disponuje USB konektorom napríklad na nabíjanie vášho telefónu. Jeho prevádzka je absolútne tichá a počujete ho iba vo chvíli, keď to budete potrebovať. Materiálom budíka je plast.

Podstatné vlastnosti budíka TFA 60.5015.02

  • Tento budík sa postará o včasné prebudenie
  • Čas: digitálny
  • Budík TFA prijíma energiu z elektrickej siete
  • Užitočné funkcie budíka: budenie rádiom, fm rádioprijímač, led displej, nastavenie jasu, nočné osvetlenie, opakované budenie - snooze, projekcia, tichý chod, konektor usb a vypnutie pri zaspávaní - sleep
  • Materiál: plast
  • Rozmery: 18 × 10 × 4,8 cm

Ďalšie funkcie budíka

Ak radi odďaľujete prebudenie, nepochybne budete využívať funkciu na opakované budenie Snooze. Môžete využiť možnosť prebudiť sa zvukom z rádia.

Parametre a špecifikácia

Šírka
18 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
4,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
216 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
18 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
4,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
216 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Zo siete Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Typ

Typ
Stolné Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie rádiom, FM rádioprijímač, LED displej, Nastavenie jasu, Nočné osvetlenie, Opakované budenie – Snooze, Projekcia, Tichý chod, Konektor USB, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Detská izba Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil jsem, přinesl jsem domů, zapojit do sítě, nastavil čas, pro zichr vypnul budíky, důkladně přečetl návod (který v krabici není v češtině!) a... nefunguje modul s projektorem. Tak čtu anglickou, německou i francouzskou pasáž. Všude se uvádí, že stiskem VOL+ (šipka vpravo) se aktivuje projektor. Ten však ani žblpt. Opakovaně ťukám do tlačítka VOL+ (šipka vpravo). Nic. Hladím ho, modlím se, prosím, zkouším indiánský tanec deště, dokonce zkouším i zaklínadlo z Harryho Pottera Hodinus Repáro. A stále nic. Co dělám safra špatně? Může jít o vadný kus? Okamžitá výměna v Holešovicích je možná?

Diskusia a poradňa k TFA 60.5015.02
Príslušenstvo pre TFA 60.5015.02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TFA 60.5015.02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TFA 60.5015.02.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií