The Nomad 883

Zobraziť katalóg
The Nomad 883
3D tlačiareň - CNC fréza, pracovná plocha 203x 203x 76mm, presnosť 0,025mm, USB
Kód:  DF495 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

The Nomad 883

Všetky CNC stroje sú schopné robiť krásne a zložité diely, ak viete ako ich používať. The Nomad 883 nie je len ďalšia radová CNC frézka. Je navrhnutá tak, aby ju mohol používať aj obyčajný smrteľník s minimálnymi skúsenosťami. Všetky zložité procesy sú riešené na pozadí a vy ako používateľ s nimi neprídete vôbec do styku. O všetko sa postará vysoko integrovaný hardvér a softvér, vy len otvorte špeciálnu aplikáciu a môžete začať.

Každý kus rovnako presný

The Nomad 883 je schopný pracovať s mimoriadnou presnosťou 0,025 mm, čo je menšia veľkosť ako hrúbka ľudského vlasu. To znamená, že aj keď budete mať stovky či tisíce výrobkov, každý z nich bude na vlas presne rovnaký, bez akéhokoľvek vášho zásahu do výroby. V porovnaní napr. s 3D tlačiarňami ide o nespornú výhodu, pretože u tohto postupu výroby nedochádza k zahrievaniu a deformácii materiálu.

Kvalitné komponenty

CNC frézka využíva komponenty už tretej generácie poháňané jedinečným vysoko výkonným bezuhlíkovým a jednosmerným motorom. Všetko je riadené ovládačom, ktorý bol navrhnutý úplne od základu a umožňuje automatickú reguláciu otáčok na základe použitého materiálu. Vo výsledku znamená jediné - The Nomad 883 má silný, odolný a tichý mechanizmus, ktorý si poradí s mnohými druhmi materiálu. Navyše pracuje veľmi ticho.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatizovaná prevádzka - minimálne zásahy používateľa
  • Kvalitné materiály - zaručujú dlhšiu životnosť v porovnaní s konkurenciou
  • Kompletné softvérové riešenie - stačí vybaliť a začať
  • Púzdro - zaručuje čistú pracovnú plochu
  • Veľká pracovná plocha - predčí mnohé 3D tlačiarne a konkurenčné CNC frézky
  • USB rozhranie
  • Kompatibilná s Windows aj MAC

Veľký stroj v malom vyhotovení

Vďaka malým rozmerom zaberie toľko miesta ako napr. 3D tlačiareň, atramentová tlačiareň alebo stolový počítač. Ale nenechajte sa zmiasť, pracovná plocha s rozmermi 20,3 × 20,3 × 7,6 cm je väčšia akop u väčšiny dnešných 3D tlačiarní. Tool Lenght Probe automaticky stanovuje dĺžku nástroja a to bez zásahu používateľa. Výmena jednotlivých nástrojov je otázkou niekoľkých sekúnd.

Kompletné softvérové riešenie

Prístroj je dodávaný vrátane všetkého softvéru, tak aby váš 3D model mohol byť prevedený do výsledného výrobku. Softvér zahŕňa aplikáciu Carbide Motion a MeshCAM pre dokonalé ovládanie frézy. Ak máte  svoj obľúbený CAM program, nezúfajte, aj s ním je schopná fréza bez ťažkostí pracovať. Obe aplikácie sú kompatibilné s operačným systémom Microsoft Windows aj MAC.

Poráža konkurenciu na plnej čiare

The Nomad 883 má celohliníkovú konštrukciu, a v porovnaní s lacnými CNC strojmi vyrobenými z plastu poskytuje neporovnateľný komfort, odolnosť a dlhú životnosť. Okrem toho nepotrebuje kalibráciu a ručné nastavenie pred samotným rezaním. Carbide Motion prichádza s efektívnejším rozhraním, teda zložité vytváranie 2D a 3D častí je riešené na pozadí.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je The Nomad 883 naozaj aj 3D tlačiarňou? Ako rýchlo sa dá zameniť tlačová hlava?

Diskusia a poradňa k The Nomad 883
Príslušenstvo pre The Nomad 883 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si The Nomad 883. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte The Nomad 883. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte The Nomad 883. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A Nomad 883.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií