Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Therapia SuperMax 7992 sivá / čierna

Zobraziť katalóg
Therapia SuperMax 7992 sivá / čierna
Kancelárska stolička pre zdravé sedenie pri PC, vhodné pre postavu: 170-190 cm / max. 130 kg, 4D podrúčky, chrómové kovy, poťah 110 t. ot. AX62 / AX60, veľký sedák - komfort soft, kolieska na tvrdý povrch
Kód:  KZT094a
Therapia SuperMax 7992 sivá / čierna Predaj skončil

Therapia SuperMax 7992 sivá / čierna

Viac ako desaťročná tvorba dizajnu za spolupráce fyzioterapeutky stvorila ergonomickú stoličku pre dlhé sedenie. Opierka chrbta je prepracovaná tak, aby poskytovala bedrám výraznú oporu a udržala sediaceho bezpečne na mieste. Veľký sedák má zabudované pružiny v sedacej časti a výrazné tvarovanie prednej časti dovoľuje, aby sa aj starší užívatelia či používateľky v sukni cítili pohodlne. Predná hrana je viac odľahčená a podporuje tak krvný a lymfatický obeh. Výkonná synchrónna mechanika má extrémnu rozsah protiváhy a je preto vhodná ako pre užívateľov s nízkou telesnou váhou tak i robustnejšie postavy.

kľúčové vlastnosti

  • Ergonomická stolička pre výšku 170 až 190 cm a hmotnosť až 130 kg
  • Nastaviteľná opierka hlavy
  • Tvarované operadlo s nastaviteľnou bedrovou podperou
  • Štyrmi smermi polohovateľné 4D podrúčky
  • Komfortné pružinový sedák s nastaviteľnou hĺbkou sedu
  • Odľahčená predná hrana podporuje krvný a lymfatický obeh
  • Nezávislé nastavenie uhlu veľkého sedáka
  • Hliníkový kríž a chrómovaná kostra
  • Jemný záťažový poťah
  • Kolieska pre tvrdé podlahy

BIOZONE

Zvislá kontaktné zóna miernym tlakom aktivuje chrbtové svaly a podporuje vzpriamenú pozíciu chrbta pri sedení. Otvorený hrudník podporuje zdravé a hlboké dýchanie, vďaka dostatočnému prísunu kyslíka nedochádza k únave. Vodorovná kontaktné zóna poskytuje ideálnu podporu bedrovej chrbtice a predchádza bolestiam chrbta pri dlhom sedení.

Vyvýšená sedacie zóna z taškových pružín chráni chrbticu pri dosadanie a dlhom sedení, umožňuje balančné pohyb do strán pri správnom podoprenie chrbta. Špeciálne tvarovaný výstupok uprostred sedadla bráni nevhodnému sedu na kraji stoličky a nastavuje nohy do správnej ergonomickej pozície. Výrazné odľahčenie prednej hrany zamedzuje nepríjemnému tlaku a podporuje aktívne krvný a lymfatický obeh.

Parametre a špecifikácia

Sedadlo
Anatomicky tvarované Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
26 kg Hotovo!

Konštrukcia

Sedadlo
Anatomicky tvarované Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť stoličky/kresla
26 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Therapia SuperMax 7992 sivá / čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Therapia SUPERMAXI 7992 šedá / černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Therapia Supermax 7992 grau / schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Therapia Supermax 7992 grau / schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Therapia Supermax 7992 szürke / fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií