Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba

Zobraziť katalóg
Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba
- Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba
Kód:  CA050z Produktové číslo:  CL-W0011
Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba Predaj skončil

Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba

Špičkový bezvětráčkový systém vodného chladenia špecialistov na doplnky, firmy Thermaltake.Ide o kompletnú sadu, v ktorej nájdete okrem precízneho bloku na procesor aj výmenník tepla v podobe veže v tvare rakety.Blok na procesor je vyrobený z medi a plastu, ktorý je modro podsvietený.Futuristický hlinikový výmenník s výškou 640 mm je prispôsobený na odvod tepla z cirkulujúcej vody a funguje zároveň ako nádoba na kvapalinu.V balení nájdete aj výkonnú vodné pumpu s podsvietením, ktorá je schopná přečerpat 120 litrov kvapaliny za hodinu.Nechýba ani dodávané trubičky a spony na širokú škálu socket.

Ide o all-in-one sadu, ktorú stačí po nákupu len namontovať a ďalej len kontrolovať hladinu kvapaliny a prípadne ju dotankovať.Samotná kvapalina je v balení tiež, navyše fosforeskuje a je teda vhodná do počítačov používateľov, ktorí radi svoje PC modu.Ak by ste chceli sadu dovybaviť ďalšími bloky napríklad pre grafickú kartu, je to možné, musíte si je však dokúpiť.

Medzi hlavné výhody tohto produktu patrí jednoduchá montáž, prakticky bezúdržbové prevedenie a hlavne tichá prevádzka a vysoký výkon.

Parametre a špecifikácie:

Chladící blok na CPU:
Rozmery:60 x 78 x 23,5 mm
Materiál:meď/akrylát
Hmotnosť:453 g
Modul má univerzální klip na socket 775, P4, AMD K8, AMD K7

Vodné pumpa:
Rozmery:100 x 50 x 86 mm
Napätie:12 V
Prietok:120 l/h
Hlučnosť:20 dBA
Hmotnosť:230 g

Výmenník:
Rozmery:640 x 150 x 145 mm
Materiál:čistý hliník
Hmotnosť:4,3 kg
Funguje zároveň ako expanzná nádoba na vodu
Obsah 0,8 litra

Obsah balenia:
Chladící blok
Vodné pumpa
Výmenník
Hadičky
Kvapalina
Spony
Záslepka PCI
Šroubky

Upozornenie:Pri montáži dbajte na to, aby nedošlo k úniku kvapaliny do počítača, hrozí zničenie jednotlivých komponentov.

Poznámka:
» Všetky vodné chladiče na CPU

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thermaltake Rocket - systém vodního chlazení, CPU modul + radiátor + vodní pumpa + expanzní nádoba.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií