Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

THL T100S Ironman Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
THL T100S Ironman Black Dual SIM
4,3 9 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" OGS 1920x1080, MTK6592 Octu Core 1.7GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 13 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 , NFC, 3G, FM rádio, Micro USB, OTG, 1x Micro SIM + 1x Mini SIM, batéria 2300 mAh, Android 4.4.
Kód:  THL5020b2d Produktové číslo:  TH75014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

THL T100S Ironman Black Dual SIM

Model T100S zvlášť zaujme rozmerným päť palcovým IPS displejom s Full HD rozlíšením, ktorý sa takisto blysne extrémnou jemnosťou a vysokou citlivosťou na vaše dotyky. Iste tiež oceníte jeho prekrytie tvrdeným sklom Gorilla Glass 3. Vďaka tomu je obraz skvele viditeľný, ostrý, a vďaka sklu je aj odolnejší proti poškriabaniu. Má aj pekné, tenké telo (8,4 mm), ale ťahákom je určite aj prémiová výbava. V vrecku máte zbalené všetko, čo môžete potrebovať na cestách - pohybujte sa s ľahkosťou po webových stránkach, držte si prehľad o emailoch, Facebooku, alebo Skypujte s rodinou napríklad aj zo zahraničia.

Kľúčové vlastnosti

  • Telefón s veľkým, dobre viditeľným displejom
  • Tvrdené sklo odoláva proti poškriabaniu
  • Dobré držanie aj vzhľad ladného tvaru
  • Hardware na internetové aj herné radovánky
  • Skvelé snímky s automatickým zaostrovaním a LED dosvietením
  • Predná kamera na kvalitné selfie a videohovory
  • Prevádzka 2 SIM kariet naraz

Chytrý telefón sa zakladá na systéme Google Android, ktorý dáva k výberu tisíce aplikácií najrôznejšieho razenia. Vyberiete si z aplikácií na kancelársku činnosť, rýchly prístup k sociálnym sieťam alebo YouTube, ale aj logické a 3D hry. Aby bolo jeho užívanie efektívne, a vyťažili ste z potenciálu maximum, má riadne hardvérové zázemie. O plynulý chod systému a aplikácie sa stará 8jadrový procesor. Užívateľov, ktorí chcú mať na pozadí viac spustených aplikácií zároveň, poteší 2 GB operačná pamäť.

Schované vychytávky

Tento krásny šikula disponuje jedným z najlepších fotoaparátov na trhu od spoločnosti SONY. Je totiž vybavený 13MPx fotoaparátom Sony IMX135 so svetelnosťou F/2.0, automatickým zaostrovaním a možnosťou robiť Full HD videá. Vďaka tomuto telefónu môžete nechať svoj doterajší fotoaparát doma. Už ho nebudete nikdy potrebovať. Fotoaparát s LED bleskom zachytí momentky a videá, ktoré je možné cez pripojenie mobilnej 3G alebo WiFi okamžite zdieľať na sociálnych médiách. Okrem toho má na prednej strane kameru na zhotovovanie selfie cez displej alebo chatovanie s priateľmi a rodinou pomocou videohovorov.

K dôležitej výbave sa radí tiež vstavaná GPS navigácia. Vďaka technológii Dual SIM už so sebou nemusíte nosiť dva telefóny. Môžete naraz obsluhovať dve aktívne SIM karty v jednom zariadení. Konektor Micro USB podporuje štandard OTG, a tak môžete s vhodnou redukciou pripojiť bežné príslušenstvo, ako sú klávesnice, myši, flashdisky a iné.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Klasické Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre THL T100S Ironman Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THL T100S Ironman Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte THL T100S Ironman Schwarz Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte THL T100S Ironman Schwarz Dual-SIM-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: THL T100S Ironman Black Dual SIM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií