Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Thomson CP301T

Zobraziť katalóg
Thomson CP301T
Rádiobudík s digitálnym FM / MW tunerom, nastaviteľný červený projektor, biely LCD displej, 3 časy budenia / týždenný režim, 3,5mm jack
Kód:  WK750a3a Produktové číslo:  3760102754771

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thomson CP301T

S rádiobudíkom s digitálnym FM / MW tunerom sa vám bude každé ráno dobre vstávať a prebudení do nového dňa bude príjemné. Nechajte sa prebudiť klasickým zvonením budíka alebo peknú hudbou z vašej obľúbenej rozhlasovej stanice. Štýlový rádiobudík   disponuje červeným projektorom, pomocou ktorého premietnete obraz času na strop alebo stenu. Túto červenú laserovú projekciu oceníte najmä v noci, kedy pohľadom na stenu ľahko zistíte, koľko je hodín. Rádiobudík ponúka aj ďalšie praktické funkcie, vďaka vnútornému teplomeru vie zmerať izbovú teplotu, podrobný kalendár vám zobrazí aktuálny dátum, deň, mesiac a rok.

Kľúčové vlastnosti

  • digitálny FM / MW tuner
  • biely LCD displej
  • nastaviteľný červený projektor
  • budenie alarmom alebo rádiom
  • 3 časy budenia s funkciou víkend
  • funkcia Snooze - opakované budenie
  • kalendár a izbový teplomer
  • zálohovanie nastavenia
  • 3,5mm jack
  • AC adaptér (súčasť balenia)

Užitočné funkcie

Elegantný biely rádiobudík s LCD displejom s bielym podsvietením sa hodí do každého interiéru. Budík umožňuje súčasne až 3 nastaviteľné časy budenia vrátane víkendového režimu, ponúka budenie jedenkrát, či možnosť zdriemnutie vďaka funkcii opakovaného alarmu Snooze, ktorá vám umožní spať o niečo dlhšie a zaistí, že nezaspíte. Nechýba ani 3,5 mm konektor pre pripojenie MP3 prehrávača, vďaka ktorému môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu. Dizajnový, praktický a spoľahlivý pomocník.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
21 × 9,2 × 10,4 cm

Hmotnosť:
0,69 kg

Farba:
Biela / čierna

Napájanie:
Napájanie zo siete 230 V

Parametre a špecifikácia

Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
92 mm Hotovo!
Hĺbka
104 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,69 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
92 mm Hotovo!
Hĺbka
104 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,69 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thomson CP301T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson CP301T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson CP301T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson CP301T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomson CP301T.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií