PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Thomson DS60DUO

Zobraziť katalóg
Thomson DS60DUO
Reproduktory – 2.1, bezdrôtový, výkon 180W, Bluetooth, USB, čítačka SD kariet, 3.5mm jack, 2× RCA, sada 2ks reproduktorov, diaľkové ovládanie
Kód:  WK791d Produktové číslo:  DS60DUO

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thomson DS60DUO

Pre všetkých vyznávačov moderných technológií, tvarov a hlavne hudby, máme pripravený produkt od spoločnosti Thomson, ktorý bude schopný vypočuť aj tie najnáročnejšie požiadavky. Hlavnou charakteristikou reproduktorov DS60DUO je excelentný zvukový prejav, nízka spotreba energie, technológia Bluetooth a moderné krivky. Reproduktory boli navrhnuté tak, aby sa stali aj krásnym interiérovým doplnkom. O kvalitnú zvukovú reprodukciu sa rozhodne báť nemusíte.

Kľúčové vlastnosti reproduktorov Thomson DS60DUO

  • Bezdrôtový stereo systém 2.1
  • Moderná bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Ponúka tiež USB, SD slot a káblový audio vstup
  • Moderný dizajn
  • Intuitívne ovládanie
  • Zabudovaný ekvalizér
  • Napájanie 230 V
  • Diaľkový ovládač

Thomson DS60DUO – hudba z mnohých zdrojov

Veľkou výhodou Thomson DS60DUO je jeho univerzálnosť. S rozhraním Bluetooth pripojíte tablet či smartfón a ďalšie možnosti vám poskytne port AUX In. Hudbu prehráte aj priamo z externých médií vďaka zabudovanému prehrávaču, slotu na SD karty a USB konektoru. Zaiste poteší aj jednoduché ovládanie, ktoré je umiestnené na hornej časti jedného z reproduktorov. Navyše sa tu nachádza aj diaľkový ovládač. Všetko môžete spúšťať priamo z gauča.

Obsah balenia

  • 2 reproduktory
  • Diaľkový ovládač
  • RCA kábel
  • Kábel 3,5 mm jack
  • Používateľská príručka
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
SD Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Asi blbý dotaz, ale jak může být sestava 2.1 (jak uvádíte v popisu), když jsou to pouze dva reproduktory (jak uvádíte v diskuzi)? Děkuji

Dobrý deň . Jedna sa o jeden alebo 2 reproduktory ? Ďakujem

Dobry den, chtel bych se zeptat proc mi tyto repro delaji to, ze kdyz je neco v ceste mezi repro (typicky clovek, ruka atd.) se spojeni na sekundu prerusi ?? To by se preci u bluetooth stavat nemelo, chova se to defacto jako infrared spojeni. Je mozne to reklamovat ? Dela to i na vzdalenost 2m.

Jake jsou rozmery samotného reproduktoru?

Diskusia a poradňa k Thomson DS60DUO
Príslušenstvo pre Thomson DS60DUO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson DS60DUO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson DS60DUO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson DS60DUO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomson DS60DUO.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií