Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Thomson THT712

Zobraziť katalóg
Thomson THT712
4,4 52 hodnotení
Set-top box – DVB-T/T2, Full HD 1920×1080, HEVC/H.265, PVR, 1×USB 2.0, 1×RF vstup, 1×LAN, 1×koax (S/PDIF), 1×HDMI, 1×SCART, EPG, diaľkové ovládanie
Kód:  SAT079v2 Produktové číslo:  THT712 Stránky výrobcu

Thomson THT712

Thomson THT712 je cenovo dostupné zariadenie, ktoré zvládne prijímať DVB-T aj novšie T2, takže si anténnym vysielaním vychutnáte televízne programy vo vysokej kvalite. Samozrejmosťou je podpora technológie HEVC (High Efficiency Video Coding), ktoré vylepšuje každučkú snímku obrazu. Po pripojení externého zariadenia pomocou USB portu môžete tiež nahrávať televízne relácie pre neskoršie zhliadnutie alebo prehrať rôzne multimediálne súbory. Nechýba ani podpora elektronického programového sprievodcu až na 7 dní či možnosť využívať RSS kanály a predpoveď počasia cez ethernetové pripojenie. 

Kľúčové vlastnosti prijímača Thomson

  • Cenovo dostupný televízny prijímač
  • Obraz v rozlíšení až Full HD
  • Podpora EPG
  • Teletext, plná podpora viacjazyčných DVB titulkov
  • USB pre nahrávanie a prehrávanie z externého zariadenia
  • Automatické aj ručné ladenie kanálov
  • Prehráva H.265/HEVC
 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli se dá na ten to setobox instalovat APLIKACE například Youtube. A Mati sobě internetovy web? A má to WiFi?

Dobrý den , může mi např. majitel tohoto set top boxu sdělit informaci , zhruba pod jakým úhlem reaguje tento přístroj na povely dálkového ovladače ? Reaguje přístroj i na odražený infračervený signál DO při nasměrování na boční nebo zadní zeď. /Uvažuji o umístění set top boxu za TV,která bude zavěšená na zdi / Děkuji. Zdeněk

Dobrý den po zapojení a instalaci Set to box najde jen pár programů a to ještě v hrozné kvalitě (žádný v HD). Na stejné anténě byl příjem asi 30 programů v HD s DVB T set top boxem v pohodě. Jsem z malé vesnice - Záryby (20 km od Prahy). Poradíte mi prosím někdo ?? Děkuji JZ

Dobrý den, před 14 dny jsem si zakoupil tento settop box, anténu mám nasměrovánu na Prahu-Žižkov (Mahlerovy sady). Nyní v neděli mi však zmizely všechny programy České televize, bohužel pro mne nejzásadnější. Ostatní programy běží naprosto v pohodě, kvalita obecně téměř 100%. Mohu se zeptat, v čem je problém, že mi nejde patrně Multiplex 1? Děkuji.

Dobrý den mohu se zeptat zda by k tomuto set-top boxu šli připojit sluchátka přes tuto vaší redukci PremiumCord SPDIF -> 2x CINCH a zda by to fungovalo. Tv od LG nemá výstup na sluchátka tak jinak bohužel nevím co jiného použít děkuji za odpověď Bruner.

Má něco společného tento přístroj Thomsom THT712 s přístrojem Strong SRT 8211?

Dobrý den, koupil jsem set-top-box Thomson THT712 při zapojení nereaguje na žádné tlačítko jde jen zapnou a vypnout a na displeji mi píše - boot, 9ood a NULL , jak ho mám zprovoznit? Mám ho zapojený přes Scart. Děkuji za odpověď. M.L.

Opravdu nevíte, čím by to mohlo být? Pakliže tento settopbox umí dvb t2 v kodeku HEVC, patrně H.265 a připojím ho přes HDMI, tak přeci tento kodek nemusí umět má televize, umí jen H.264? Děkuji V8ám za reakci.

Dobrý den, je mozne tento set-top box pouzit tak, ze by se do nej zapojila antena, scart by sel do dvd prehravace, ktery umoznuje nahravani na interni disk a hdmi do televize - tak aby obě připojené zařízení byla schopná příjímat nový druh signálu? Děkuji.

Jak se pro prosím provádí aktualizace? A jak to dlouho trvá.

Diskusia a poradňa k Thomson THT712
Príslušenstvo pre Thomson THT712 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson THT712. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson THT712. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson THT712. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomson THT712.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií