AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Thule Legend na GoPro malé čierne

Zobraziť katalóg
Thule Legend na GoPro malé čierne
4,7 3 hodnotení
Puzdro na digitálnu kameru – materiál EVA, vonkajší rozmer 21×8×15cm, vnútorný rozmer 18.5×3.5×12.5cm
Kód:  THU077 Produktové číslo:  TL-TLGC101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Legend na GoPro malé čierne Predaj skončil

Thule Legend na GoPro malé čierne

Outdoorová kamera je odolná, ale pri prenášaní iste nie je vhodné ju len tak pohodiť. Najmä ak využívate ku kamere sofistikované príslušenstvo, je dobré mať všetko pekne uložené a pripravené na cestu do terénu.

Puzdro Thule Legend nechráni len proti nečistotám. Vo vnútri má penovú vložku EVA, ktorá bezpečne utlmí aj silné nárazy. EVA je profesionálmi obľúbený materiál práve pre jeho tlmiacu pružnosť a mimoriadnu ľahkosť. Do peny sú pripravené otvory na uloženie kamery GoPro, displeja a diaľkového ovládača. Uložíte aj náhradné batérie a početné drobnosti, ako pamäťové karty či káble.

Konštrukcia bola prispôsobená outdoorovému použitiu, nielen po stránke odolnosti. Veľký jazdec zipsu uľahčí prístup k vybaveniu aj v rukaviciach a integrované držadlo umožňuje pevný úchop, ale tiež ho možno karabínou pripnúť k opasku či popruhom, napríklad na batoh. Aj napriek poctivej ochrane si puzdro zachováva ľahkosť a štíhlosť, a tak sa ľahko zmestí do iného batohu.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Penový EVA

Rozmery:
Vonkajšia výška: 15 cm
Vonkajšia šírka: 21 cm
Vonkajšia hĺbka: 8 cm
Vnútorná výška: 3,5 cm
Vnútorná šírka: 18,5 cm

Hmotnosť:
0,24 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je toto pouzdro vhodné pro kameru GOPRO HERO5 a její příslušenství?

Diskusia a poradňa k Thule Legend na GoPro malé čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Legend pro GoPro malé černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thule Legend für GoPro leicht schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule Legend GoPro kis méret, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií