Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TomTom Bandit Premium pack

Zobraziť katalóg
TomTom Bandit Premium pack
5 2 hodnotení
Kamera - akčná kamera, 4K video s obmedzením (15fps), 2.7km (30fps), Full HD (1080p / 60fps), 720p (120fps), fotoaparát (16MP), slow motion video, integrovaný gyroskop, výškomer, GPS, akcelerometer, ovládanie cez novú aplikáciu (iOS, Android), Bluetooth, WiFi, Batt-Stick 1900mAh, microSD, príslušenstvo
Kód:  PP609a5 Produktové číslo:  1LB0.001.01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Bandit Premium pack Predaj skončil

TomTom Bandit Premium pack

Zariadenia od spoločnosti TomTom už nie sú len automobilové navigácie, ale aj špičkovo vybavené outdoorové kamery. TomTom Bandit hravo šliape na päty aj tej najväčšej konkurencii a vy si tak môžete užívať špičkové technológie v kompaktnom prevedení. V prvom rade je potrebné spomenúť vodotesnú konštrukciu bez potreby špeciálneho púzdra, stačí len vymeniť kryt objektívu. Ale aj v základe spĺňa kamera štandard IPX7, nemusíte teda mať strach z pár kvapiek vody pri daždi.

Vychutnajte si zábery vo vysokom rozlíšení 4K

Integrovaný CCD čip s rozlíšením 16 Mpx dokáže nakrúcať video v rozlíšení 4K, avšak s menším obmedzením a to rýchlosťou 15 snímok za sekundu. Zvoliť môžete aj klasické rozlíšenie 1080p s 60 fps či 720p s frekvenciou 120 snímok za sekundu. Všetky svoje snímky vo vysokom rozlíšení môžete ihneď zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach.
V malom tele sa ukrýva mnoho užitočných funkcií. S časozbernou funkciou zachytíte úžasné okamihy ako jedinečné západy a východy slnka. Potrebujete sa pozrieť ako precízne ste vykonali trik na bicykli alebo lyžiach? Jednoducho využite spomalený záber a zdôraznite najdôležitejšie okamihy v plynulom spomalenom zábere.

Kľúčové vlastnosti

  • Video s rozlíšením až 4k a 16 Mpx fotografie
  • 3 hodiny nepretržitého nahrávania
  • Prostredníctvom aplikácie Bandit App môžete okamžite upravovať a zdieľať vaše videá
  • Vrátane držiaku Go-Pro
  • Čítačka microSD kariet

Vyberte tie najlepšie zábery

To stále nie je všetko. Vďaka prítomnosti niekoľkých senzorov - gyroskopu, výškomera, GPS, akcelerometer či Bluetooth, ktoré zaznamenávajú rýchlosť, výšku a ďalšie údaje. Kamera potom pomocou špeciálneho algoritmu vyberie zábery, ktoré sú zaujímavé a stojí za to im venovať pozornosť. Iste pôjde o zábery, kde dochádza k zrýchleniu, zmene výšky či rotáciu. Po prepojení s Bluetooth hrudným pásom budú vybrané aj zábery, kde sa váš tep pohyboval v maximálnych hodnotách. Ak sa nechcete spoliehať len na zariadenie, môžete počas nakrúcania sami označovať zaujímavé úseky.

Jednoducho zatraste a upravujte

Strihanie videa priamo v teréne nebolo nikdy jednoduchšie. Aplikácia, ktorú si stiahnete do svojho smartphonu so systémom iOS alebo Android, vám umožní špičkovú editáciu videa na profesionálnej úrovni. V prípade, že sa vám nechce video strihať ručne, stačí telefónom zatriasť a o konečnú podobu videa a hudby sa postará automat. Veľká výhoda tkvie v tom, že všetky tieto úpravy prebiehajú v zariadení na pamäťovej karte do okamihu, než dáte pokyn na kopírovanie do počítača .

Špičková batéria

Napájanie zabezpečuje výmenná batérie Batt-Stick s kapacitou 1900 mAh až po dobu 3 hodín. Novinkou je, že sa výrobcovi podarilo do akumulátora vložiť čítačku microSD kariet a USB 3.0 konektor. Čo vo výsledku znamená jediné - batériu aj s pamäťovou kartou stačí z kamery vybrať, vložiť do USB portu vášho počítača a začať kopírovanie snímok na pevný disk. Batéria sa aj pri kopírovaní dobíja.

Veľmi prepracovaný je adaptér na držiaky kamier GoPro, TomTom Bandit teda nasadíte na akýkoľvek úchyt aj od konkurenčného výrobcu. Upínací systém bol navrhnutý tak, aby ním šlo otáčať okolo pozdĺžnej osi, čím dosiahnete takmer akéhokoľvek uhla a rýchleho nastavenia. Samozrejmosťou je možnosť dokúpenia širokej škály príslušenstva (selfie tyč, náhradné batérie, obaly, držiaky a pod.).

Príslušenstvo:

  • Diaľkový ovládač, držiak na riadidlá, kryt objektívu na potápanie, držiak s 360° polohovaním, napájací kábel, Batt-Stick 1900 mAh, kryt objektívu odolný proti postriekaniu, 1 × plochý a 1 × zakrivený držiak, adaptér GoPro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co vše je součástí tohoto premium balení? Děkuji.

Dobrý den, jakou kapacitu má microSD karta, která je součástí balení?

Zdravim,mam zajem o kameru tomtom bandit.Kamera ma bluetooth tak je mozne se pripojit ke interphonu F5 MC aby jsem pouzival bez tahani kabelu microfon?Kameru chci pouzitat na moto.Dik za odpoved.Majersky

Komunikuje TOM TOM kamera se systémem Windows Phone a Windows 10?

Diskusia a poradňa k TomTom Bandit Premium pack
Príslušenstvo pre TomTom Bandit Premium pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Bandit Premium pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Bandit Premium Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Bandit Premium Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Bandit Premium csomag.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií