Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

TomTom Držiak na bicykel a golfový vozík

Zobraziť katalóg
TomTom Držiak na bicykel a golfový vozík
5 1 hodnotení
– pre GPS hodinky TomTom
Kód:  PP591g99 Produktové číslo:  9UJ0.001.02
TomTom Držiak na bicykel a golfový vozík Predaj skončil

TomTom Držiak na bicykel a golfový vozík

Držiak presne tvarovaný pre GPS hodinky TomTom Multi-Sport. Vďaka držiaku získate optimálnu polohu a využijete ich funkciu počas jazdy na bicykli. Pozrite sa v reálnom čase, ako na tom ste v porovnaní so svojím najlepším alebo minulým výkonom. Sledujte vzdialenosť a rýchlosť, dostávajte upozornenia na kilometre, kolesá, alebo intervaly vo forme pípnutia alebo vibrácií, ktoré zaznamenáte, aj keď budete práve počúvať hudbu.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
TomTom Multi-Sport

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,pasují na hodinky Runner 3? Děkuji

Dobrý den, dají se na to nasadit i TomTom runner 2 cardio? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TomTom Držiak na bicykel a golfový vozík
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Držák na kolo a golfový vozík. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Halterung für Rad und Golfwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Halterung für Rad und Golfwagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom - óratartó biciklire.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií