AD homeoffice AlzaBoxy Q1

TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy

Zobraziť katalóg
TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy
GPS navigácia do auta, displej 6" s rozlíšením 800 × 480 px, Bluetooth a WiFi, výdrž batérie 1 h, microSD max. 32MB, vnútorná pamäť 16 MB, Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Súradnice, 3D budovy, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez vstavanú SIM kartu, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  PP585u36 Produktové číslo:  1PL6.002.30

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy Predaj skončil

TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy

Jazdite inteligentnejšie s pokročilou navigáciou TomTom GO Premium

Prvotriedna GPS navigácia TomTom GO Premium poskytne všetky dôležité funkcie na precízne naplánovanie trasy a bezpečnú jazdu bez zbytočného zdržiavania v kolónach či iných dopravných obmedzeniach. Veľký 6" dotykový displej prehľadne zobrazí trasu vrátane dôležitých informácií o dopravnej situácii a bodoch záujmu. Navigácia ponúka doživotný prístup k mapám celej Európy a ku službe TomTom Traffic vrátane bezplatných aktualizácií. Nechýba ani databáza rýchlostných radarov či integrácia zariadení do inteligentnej domácnosti prostredníctvom protokolu IFTTT.


Kľúčové vlastnosti GPS navigácie TomTom GO Premium Europe LIFETIME

  • Mapy Európy s doživotným prístupom
  • Doživotná aktualizácia máp cez vstavanú SIM kartu
  • Doživotná Služba Rýchlostné radary zadarmo
  • Plánovanie a analýza cesty cez aplikáciu MyDrive
  • Služba TomTom Traffic s doživotným prístupom
  • Bezdrôtové WiFi a Bluetooth rozhranie
  • Radenie do jazdných pruhov, databázy radarov, 3D budovy
  • Volanie handsfree
  • Smart notifikácia z mobilného telefónu
  • Kompatibilita s hlasovým ovládaním Google Now a Siri
  • Podpora protokolu IFTTT
  • Dobíjacia Li-ion batéria
  • Magnetický držiak



Pohodlné cestovanie bez stresu

S navigáciou TomTom GO Premium si užijete tie najlepšie trasy na aktuálnych mapových podkladoch. Pre pohodlné cestovanie je k dispozícii funkcia na dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi či zobrazenie 3D modelov budov pre lepšiu orientáciu. Počas cesty je zaistený prístup k aktuálnym dopravným informáciám, ktoré vám pomôžu zvoliť vždy tú najrýchlejšiu trasu.


TomTom Traffic

Prístup k službe TomTom Traffic

Služba TomTom Traffic vám prinesie neuveriteľne presné dopravné informácie v reálnom čase. Dozviete sa, kde sa doprava spomalila a prečo, takže získate dokonalý prehľad o tom, čo vás čaká na ceste a čomu je najlepšie sa vyhnúť.

Aktuální dopravní informace

Dopravné informácie v reálnom čase

S vstavanou SIM kartou a aktualizáciami v reálnom čase od miliónov vodičov sa nemusíte obávať obmedzenia na trase. Včas získate aktuálne informácie o uzávierkach a kolónach.

Bezplatné aktualizace

Aktualizácia prostredníctvom WiFi

TomTom GO Premium je vybavená vstavaným WiFi modulom, pomocou ktorého môžete sťahovať najnovšie aktualizácie máp a softvéru bez nutnosti pripojenia navigácie k počítaču.

TomTom Road Trips

TomTom Road Trips

Komunita Road Trips pre vás pripravila starostlivo navrhnuté trasy, vďaka ktorým počas cestovania spoznáte veľa zaujímavých miest vrátane nádherných prírodných scenérií.

Aplikace MyDrive

Plánovanie trasy v aplikácii MyDrive

V aplikácii MyDrive ľahko prispôsobíte vašu trasu a nové body záujmu, ako sú hotely či reštaurácie ocenené v službe TripAdvisor. Trasu môžete ihneď zdieľať do vašej navigácie prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth rozhrania.

Zdieľanie polohy a času príchodu

Zdieľanie polohy a času príchodu

Zdieľajte svoju aktuálnu polohu a čas príchodu so svojimi priateľmi či rodinnými príslušníkmi. Stačí navigáciu integrovať do služby IFTTT a môžete posielať upozornenia pri ceste domov alebo do práce bez použitia mobilného telefónu.

Databáze radarů

Inteligentné upozornenie

TomTom GO Premium vás včas upozorní, ak sa blížite k rýchlostnému radaru a pripomenie vám rýchlostný limit v danom úseku. Takisto vás informuje o miestach častých dopravných nehôd a konci dopravnej zápchy, aby vaša jazda bola čo najbezpečnejšia.

Podpora ovládání hlasem

Podpora hlasových asistentov

Ovládajte navigáciu TomTom GO Premium svojím hlasom. Aktivujte hlasové ovládanie vetou „Ahoj TomTom“ a rýchlo si nastavte budúci cieľ, vyhľadajte adresu, získajte alternatívnu trasu alebo upravte nastavenie hlasitosti či jasu.

Integrácia služby IFTTT

Integrácia služby IFTTT

Prepojte navigáciu TomTom s vašou inteligentnou domácnosťou a ovládajte termostat, garážové brány, svetlá a ďalšie inteligentné zariadenia, ktoré sa aktivujú po vašom príchode či odchode.


Parametre a špecifikácia

Šírka
163 mm Hotovo!
Výška
105 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!
Hmotnosť
300 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
163 mm Hotovo!
Výška
105 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 MB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 MB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kanárske ostrovy, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne aktualizovat mapy cez vstavane WiFi?

Je součástí balení nabíječka na 12V?

Dobry den. Prosim o radu, zda jde zmenit v itinerari vzdalenost misto od pokynu k pokynu na vzdalenost postupne vzrustajici. Dekuji M.

Dobrý den, je možné v navigaci zadávat souřadnice místo adresy na cíl cesty? Pokud ano u kterých typů je to možné? Děkuji

Dobrý den. Z popisu mi není zcela jasné, jak to je s těmi mapami u této navigace. V popisu a názvu je zmíněno, že jde o World aktualizace, ale na jiném místě je zvýrazněno, že s navigací získávám jen mapu EU. Potřeboval bych mít mapy i mimo EU a proto by mě prosím zajímalo, jak to s těmi mapami je. Jsou zahrnuty i mapy mimo EU nebo je nutné mapy dokoupit? Nebo jsou v ceně jen World aktualizae ale nikoliv mapy? Děkuji za vysvětlení

Diskusia a poradňa k TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy
Príslušenstvo pre TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO Premium 6" World LIFETIME mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom GO Premium 6" World LIFETIME Landkarten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom GO Premium 6" World LIFETIME Landkarten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií