Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy

Zobraziť katalóg
TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy
4,0 1 hodnotení
GPS navigácia s doživotnou aktualizáciou máp Európy, dotykový displej s uhlopriečkou 5", navádzanie jazdnými pruhmi, služba TomTom MyDrive, hands-free, pamäť 16GB, microSD, body záujmu, obojstranný integrovaný držiak
Kód:  PP585v1 Produktové číslo:  1AP5.002.00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy Predaj skončil

TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy

S navigáciou TomTom VIA sa na cestách nestratíte. Na prehľadnom 5" dotykovom displeji v reálnom čase zobrazíte ako priebeh vašej cesty, tak informácie o doprave. Navigácia vám s predstihom ukáže, ktorým jazdným pruhom vyjsť z komplikovanej križovatky, takže už nikdy neodbočíte zle. Spárovaním telefónu cez Bluetooth môžete využiť funkciu handsfree - pomocou vstavaného mikrofónu vybavíte vaše hovory ľahko a bezpečne. Montáž do vozidla pomocou obojstranného držiaku je jednoduchá, a zvládne ju úplne každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Doživotná aktualizácia máp Európy zadarmo 4× ročne
  • Bezplatné softvérové aktualizácie
  • Informácie o doprave v reálnom čase
  • Možnosť využiť navigáciu ako handsfree
  • Synchronizácia trás medzi počítačom, tabletom aj telefónom
  • Výdrž batérie až 1 hodinu bez nabíjania
  • Vnútorná pamäť 16 GB a slot na SD karty

Dopravné informácie v reálnom čase

Prepojte navigáciu TomTom s vaším smartphonom prostredníctvom Bluetooth a majte po ruke vždy čerstvé dopravné informácie a aktuálnu databázu rýchlostných radarov. Vďaka inteligentnému plánovaniu trás v reálnom čase vám navigácia pomôže vyhnúť sa dopravným komplikáciám. Služba vyhodnocuje informácie o doprave na základe aktualizácie dát od ostatných vodičov, a navedie vás vždy tou najrýchlejšou cestou k cieľu. Podmienkou je iba aktívne pripojenie k internetu v telefóne - služba spotrebuje v priemere 10 MB dát mesačne.

Doživotná aktualizácia máp Európy zadarmo

Po celú životnosť navigácie vám výrobca TomTom garantuje bezplatné aktualizácie mapových podkladov Európy, ktoré sú k dispozícii pripojením navigácie k počítaču. Mapové podklady sú aktualizované minimálne 4× ročne vrátane zmien na cestách a revidovaných rýchlostných limitov. Zároveň sú pre vaše zariadenie zdarma k dispozícii softvérové aktualizácie, ktoré môžu pridávať nové funkcie, zlepšovať výkon alebo ovládanie navigácie.

TomTom MyDrive

Naplánujte si cieľ vašej cesty v pohodlí domova. Služba TomTom Drive prepojí počítač, tablet či telefón s vašou navigáciou. Vy si tak môžete v kľude naplánovať celú trasu na počítači a následne uložiť do obľúbených položiek. Akonáhle navigáciu v aute pripojíte ku smartphonu s dátovým pripojením, dôjde k synchronizácii cieľov ciest a obľúbených položiek, a vy tak môžete rovno vyraziť.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
144,5 mm Hotovo!
Výška
90,5 mm Hotovo!
Hĺbka
23,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
209 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
144,5 mm Hotovo!
Výška
90,5 mm Hotovo!
Hĺbka
23,8 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
209 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na této navigaci nastavit průjezdné body, popřípadě na které, děkuji.

Dobrý deň podporuje navigácia systém Galileo?

Rychlostní radary jsou k dispozici po celou dobu zdarma, nebo jen 3 měsíce?

Diskusia a poradňa k TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy
Príslušenstvo pre TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom VIA 52 Europe Lifetime Karten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom VIA 52 Europe Lifetime Karten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom VIA 52 Európa Élettartam Maps.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií