Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

TomTom VIA 53 Europe Lifetime mapy

Zobraziť katalóg
TomTom VIA 53 Europe Lifetime mapy
4,5 10 hodnotení
GPS navigácia -s doživotnú aktualizáciu máp Európy, 5" dotykový displej, pamäť 16GB, microSD (max.32GB), Bluetooth, WiFi, RDS-TMC, hlasové ovládanie
Kód:  PP585v2 Produktové číslo:  1AL5.002.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom VIA 53 Europe Lifetime mapy

Buďte pokojní na cestách s navigáciou TomTom VIA 53 v čiernom prevedení. Vďaka veľkému 5" displeju máte prehľad o doprave v reálnom čase, takže sa môžete vyhnúť zápcham. Navigácia vás vždy s predstihom upozorní, kde odbočiť a na blížiace sa merané úseky. Potrebné hovory si vybavíte pohodlne cez handsfree, stačí len spárovať váš telefón cez Bluetooth. Vy sa tak môžete venovať riadeniu.

Kľúčové vlastnosti navigácie TomTom VIA 53

  • Doživotná aktualizácia máp Európy
  • Kompatibilné so Siri alebo Google Now
  • Navigácia s 5" dotykovým displejom (480 × 272 px)
  • Vnútorná pamäť 16 GB (rozšíriteľná o micro SD karty)
  • Výdrž batérie až 1 hodinu
  • Doživotná prístup k službe TomTom Traffic
  • Informácie o doprave v reálnom čase
  • Funkcia Bluetooth, WiFi, Handsfree

S navigáciou Tom Tom vás doprava neprekvapí

Vďaka službe TomTom Traffic máte k dispozícii aktuálnu dopravnú situáciu, takže máte prehľad o tom, čo vás na ceste čaká. Dokonca ešte pred tým, než si sadnete do auta. Trasu si je možné vopred naplánovať na počítači alebo mobilnom telefóne, tak aby ste na schôdzku neprišli neskoro. 

Do cieľa vždy najrýchlejšou cestou

Navigácia TomTom VIA 53 dokáže vyhodnotiť dopravnú situáciu a zvolí vždy najrýchlejšiu cestu do cieľa. Priebežne aktualizuje dáta od ostatných vodičov, takže dopredu viete o dopravných komplikáciách. Po pripojení inteligentného telefónu cez Bluetooth máte k dispozícii databázu rýchlostných radarov a možnosť hlasového ovládania. Výhodou je predčítanie textových správ, takže sa môžete naplno venovať riadeniu.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
141,9 mm Hotovo!
Výška
90,6 mm Hotovo!
Hĺbka
18,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
201 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
141,9 mm Hotovo!
Výška
90,6 mm Hotovo!
Hĺbka
18,8 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
201 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Mpx Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký typ držáku /integrovaný oboustranný - magnetický - aktivní magnetický/ má tato navigace a kolik průjezdních bodů lze zadat v plánovači trasy. Děkuji za odpověď. Petr Šebík

Dobrý deň, chcem sa spítať, či navigácia komunikuje v slovenskom jazyku. Ďakujem

Dobrý den, vyhledávání popisných čísel sice funguje, ale zdaleka jich tam není tolik, jako třeba na google mapách. Pokud nedělám něco špatně. Nechce se mně to dávat hned do hodnocení, tak položím dotaz zde. Zakoupil jsem navigaci, provedl všechny aktualizace a založil účet na tomtom my drive. Naplánoval si trasu přes tento účet a odeslal si jí do navigace. Trasa byla přes nejnovější úsek dálnice D11 u HK. Problém ale je, že tento úsek v navigaci ještě vůbec není :-O A tak si říkám, jestli to je výjimky a nebo takových úseků je víc? Nemyslím, že bych při nastavení dělal něco špatně, prostě tam je louka. Děkuji za odpověď případně radu.

Dobrý den, bohužel Tomtom via nemá výběr adres s popis. čísly. Nevíte, který model Tomtom tuto funkci má? Král

Dobrý den, doživotní aktualizace map znamená, že je tato aktualizace zdarma nebo ne? A pokud ano, za jakých podmínek? (Už jsme v minulosti měli navigaci, u které jsme přetáhli lhůtu, do které se toto mohlo registrovat, ale nikdo nám o tom při koupi neřekl). Děkuji moc.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tato navigace vystavena na pobočce v Holešovicích? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako funguje hlásenie o doprave, či treba mať nejakým spôsobom navigáciu spojenú s internetom ?

Dobrý den, je součástí balení také nabíječka do auta s anténou pro příjem dopravních situací? Děkuji.

Dobrý den, má tato navigace navádění do pruhů? Celková spokojenost? Děkuji

Diskusia a poradňa k TomTom VIA 53 Europe Lifetime mapy
Príslušenstvo pre TomTom VIA 53 Europe Lifetime mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom VIA 53 Europe Lifetime mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom VIA 53 Europe Lifetime Map. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom VIA 53 Europe Lifetime Map. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom VIA 53 Europe Lifetime térképfrissítéssel.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií