Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Topcom Ultrasonic Humidifier 1801

Zobraziť katalóg
Topcom Ultrasonic Humidifier 1801
3,9 25 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu odstraňuje peľ z ovzdušia, zabudovaný ionizátor, tichý chod, LCD displej, objem nádrže 6L
Kód:  EAZ455e Produktové číslo:  5411519011350

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Topcom Ultrasonic Humidifier 1801 Predaj skončil

Topcom Ultrasonic Humidifier 1801

Zvlhčovač vzduchu Topcom Ultrasonic Humidifier 1801príde vhod do každej domácnosti. Vaše deti budú dýchať čistý vzduch s ideálnou hladinou vlhkosti.

Tento zvlhčovač vie nielen zvlhčiť vzduch, ale aj odstráni zo vzduchu častice nečistôt a pele. To všetko vďaka zabudovanému ionizátora. O vašu ratolesť bude teda perfektne postarané. Rozsah relatívnej vlhkosti je medzi 20% až 90%. Lepší vzduch uvítajú nielen alergici. Pomôže vám s dýchacími problémami alebo aj sezónny nachladnutím. Tie tam sú prokašlané noce. Teraz vás čaká pokojný a zaručený spánok.

Výrobky Topcom sa teraz stali súčasťou medzinárodnej spoločnosti Tristar Europe BV, ktorej história siaha až do roku 1977. Spoločnosť s medzinárodným profilom ponúka veľkú radu komunikačných výrobkov, domácich spotrebičov, spotrebnej elektroniky a vonkajších výrobkov, a to významných značiek. Tristar kombinuje vysokú kvalitu výrobkov, dizajnu a ich využitie spoločne s výhodnou cenou. To ju dáva možnosť osloviť významný počet zákazníkov.

Parametre a špecifikácie:

Humidistat (automatické udržovanie požadovanej úrovne vlhkosti)
Vstavený ionizátor redukuje peľu a baktérií vo vzduchu
Nastaviteľné riadenie vlhkosti
LCD displej
Zobrazenie vlhkosti okolia
Riadené časovačom
Indikácia nedostatku vody
Tichý chod
Otočný vypúšťací otvor hmly
Automatické vypnutie

Rozsah relatívnej vlhkosti:
20% - 90%

Kapacita vlhkosti:
(+) 300 ml/h

Prívod el. energie:
230/50

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Topcom Ultrasonic Humidifier 1801 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOPCOM Ultrasonic Humidifier 1801. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Topcom Ultraschall-Luftbefeuchter 1801. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Topcom Ultraschall-Luftbefeuchter 1801. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TOPCOM Ultrasonic Humidifier 1801.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií