MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Topping D50s Black

Zobraziť katalóg
Topping D50s Black
DAC prevodník – stolný, čipy ESS9038Q2M Sabre, Bluetooth 5.0, kodeky LDAC, aptX HD, aptX LL, USB vstup, koaxiálny vstup, optický vstup, RCA výstup
Kód:  TOPPf07 Produktové číslo:  8594193720811 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Topping D50s Black

DAC prevodník Topping D50s poslúži v HiFi reťazci ako ideálny univerzálny zdroj signálu pre zosilňovač, alebo ako pokročilý Bluetooth prijímač. S príslušnými redukciami je možné prevodník Topping D50s použiť aj s telefónmi Android a aj iPhone. Je vybavený dvojicou kvalitných D/A čipov ES9038Q2M s maximálnym podporovaným rozlíšením 768 kHz/32 bit, alebo DSD 512 natívne a má frekvenčnú odozvu 20 Hz až 20 kHz. Voliť si môžete medzi trojicou vstupov USB, COAX a OPTIKA.

Kľúčové vlastnosti DAC prevodníka Topping D50s

  • DAC prevodník Topping D50s ako kvalitný zdroj signálu pre zosilňovač
  • Využitie aj ako Bluetooth prijímač
  • Postavený na kvalitných D/A čipoch ES9038Q2M
  • Maximálne rozlíšenie 768 kHz/32 bit
  • Frekvenčná odozva 20 Hz až 20 kHz
  • Vstupy USB, koaxiálny a optický
  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Jednoduchá inštalácia a ovládanie

Odolná konštrukcia a jednoduché ovládanie DAC prevodníka Topping D50s

DAC prevodník Topping D50s má masívne hliníkové šasi, ktoré sa vyznačuje výbornou mechanickou pevnosťou a vysokou odolnosťou proti rušeniu. Iba jedným tlačidlom a joystickom je možné určiť všetky nastavenia vrátane zapnutia/vypnutia, hlasitosti, výberu vstupu, jasu obrazovky a PCM filtra. Na nastavenie DAC prevodníka Topping D50s je možné použiť aj diaľkový ovládač.

Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Topping D50s Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topping D50s Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Topping D50s Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Topping D50s Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Topping D50s Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií