Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

TORO Dávkovač na lieky 7 DNÍ, ráno/večer

Zobraziť katalóg
TORO Dávkovač na lieky 7 DNÍ, ráno/večer
4,1 53 hodnotení
Dávkovač liekov – sedemdňový, slúži na spoľahlivé a prehľadné usporiadanie a dávkovanie liekov aj potravinových doplnkov, je značený symbolom zobrazujúcim dennú dobu (vychádzajúce slnko) – ráno/(mesiac) – večer, časti dňa sú farebne odlíšené pre lepšiu prehľadnosť, každá časť dňa sa otvára samostatne, materiál – plast
Kód:  TORDA671 Produktové číslo:  263866
TORO Dávkovač na lieky 7 DNÍ, ráno/večer Predaj skončil

TORO Dávkovač na lieky 7 DNÍ, ráno/večer

Dávkovač na lieky TORO vám umožní mať dokonalý prehľad v liekoch, ktoré beriete. Slúži na spoľahlivé usporiadanie a dávkovanie liekov či potravinových doplnkov. Dávkovač je pritom rozdelený na jednotlivé dni v týždni a dennú dobu ráno a večer, vďaka čomu budete presne vedieť, ktorý liek a kedy si máte vziať. Časti dňa sú odlíšené farebne, čo ešte viac uľahčí používanie dávkovača. Dávkovač na lieky TORO je vhodný predovšetkým pre ľudí, ktorí berú každý deň väčšie množstvo liekov. 

Kľúčové vlastnosti dávkovača na lieky TORO 7 DNÍ, ráno/večer

  • Praktický dávkovač na lieky
  • Slúži na spoľahlivé usporiadanie a dávkovanie liekov či potravinových doplnkov
  • Rozdelený na jednotlivé dni v týždni a dennú dobu ráno a večer
  • Časti dňa odlíšené farebne
  • Dávkovač na lieky TORO je vyrobený z kvalitného plastu
  • Farebné vyhotovenie: bielo-modré

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím Vás aké sú celkové rozmery? Aby sa dalo odhadnúť rozmer jednej krabičky, že koľko potravinových doplnkov sa do jednej zmestí.

Diskusia a poradňa k TORO Dávkovač na lieky 7 DNÍ, ráno/večer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TORO Dávkovač na léky 7 DNÍ, ráno/večer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TORO Medikamentenspender 7 TAGE - morgens/abends. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TORO Medikamentenspender 7 TAGE - morgens/abends. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TORO Gyógyszeradagoló 7 NAP, reggel/este.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií