Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Toro Tlakový hrniec Victoria 6 l

Zobraziť katalóg
Toro Tlakový hrniec Victoria 6 l
Tlakový hrniec – kvalitná nehrdzavejúca leštená oceľ 18/10, tri nezávislé systémy istenia, vypúšťací ventil na paru, regulácia stupňa tlaku v hrnci na varenie, zabezpečuje rýchlejší bod varu pri nižšej teplote, šetrí energiu, skracuje dobu varenia, jednoduchý systém, zatváranie a otváranie jednou rukou, moderný dizajn, vhodný na všetky typy sporákov, vhodný do umývačky
Kód:  LOCLO0976 Produktové číslo:  270215

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Toro Tlakový hrniec Victoria 6 l Predaj skončil

Toro Tlakový hrniec Victoria 6 l

Tlakový hrniec Toro Victoria je nevyhnutným pomocníkom všetkých, ktorí radi varia. Je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10. Tlakový hrniec Toro Victoria má tri na sebe nezávislé systémy istenia a vypúšťací ventil pary disponuje reguláciou stupňa tlaku vnútri hrnca pri varení zeleniny či mäsa. Pretože tento tlakový hrniec umožňuje rýchlejší var pri nižšej teplote, skracuje sa v ňom doba varenia a tým sa aj šetrí potrebná energia. Otvára a zatvára sa veľmi jednoducho jednou rukou. Hrniec Toro Victoria je vhodný na elektrické, plynové aj indukčné sporáky a možno ho umývať v umývačke.

Kľúčové vlastnosti tlakového hrnca Toro Victoria

  • Tlakový hrniec Toro Victoria z nehrdzavejúcej ocele a plastu
  • Kombinácia striebornej a čiernej farby
  • Tri systémy istenia
  • Regulácia vypúšťacieho ventilu
  • Hrniec Toro Victoria šetrí energiu

Objem:
6 l 

Parametre a špecifikácia

Objem
6 l Hotovo!
Typ
Tlakový Hotovo!
Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Objem

Objem
6 l Hotovo!

Typ

Typ
Tlakový Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toro Tlakový hrniec Victoria 6 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toro Tlakový hrnec Victoria 6l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toro Drucktopf Victoria 6l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toro Drucktopf Victoria 6l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toro Nyomás Pot Victoria 6l.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií