Toshiba Camileo X-Sports

Zobraziť katalóg
Toshiba Camileo X-Sports
4,5 2 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 12 Mpx, Full HD 1080p/60fps, ultra-wide lens, 10x digital zoom, elektronická stabilizácia obrazu, 2 "LCD, microSDHC slot, Wi-Fi, mini-HDMI, micro-USB, odolné puzdro, DO na zápästie
Kód:  WB302a Produktové číslo:  PA5150E-1C0K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Camileo X-Sports

Toshiba Camileo X-Sports je odolná outdoorová kamera so všetkými vymoženosťami, aké vás len napadnú. Snímajte spomalene, snímajte zrýchlene, a predovšetkým vo vysokej kvalite a širokom uhle . Majte zaznamenaný adrenalínový zážitok pri zjazde z kopca na lyžiach či bicykli, skoku z lietadla alebo podvodné krásy pri potápaní vo vode. X-Sports so svojím robustným vodotesným púzdrom,  dokáže zachytiť váš príbeh do brilantného videa v každom prostredí .

Ultra širokouhlý objektív dáva videám prehľad o scéne, rovnako ako by bol vašimi druhými očami, a tak aj vaši priatelia uvidia celú scénu. Nahrávanie štandardne poskytuje 12Mpx čip v detailnom Full HD videu s 60 obrázkami za sekundu (Fps), aby bolo plynulé aj pri tej najrýchlejšej akcii a nechýbal žiadny významný okamih. Ak však chcete ešte viac obrázkov pre spomalené scény, ponúka sa video so 120 fps pre video . Naozajstné maximum dosahuje, keď nasníma pôsobivých 240 fps pri videu v rozlíšení 848x480 bodov . Vie tiež zároveň nahrávať video a zhotovovať fotografie , alebo robiť kontinuálne série snímok.

Veľkou prednosťou pre jeho kúpu sú nielen vlastnosti snímania, ale aj široká paleta dodávaného montážneho príslušenstva . Camileo X-Sport je pripravený pre  akékoľvek športové a zábavné scenáre. Kameru môžete pripevniť držiakom na helmu, popruhom prakticky kamkoľvek, na povrch SERF a nechýba ani držiak na riadidlá bicykla. Príslušenstvo zvládne rovné i zakrivené povrchy, takže vždy zachytíte ten najlepší uhol a zachováte si voľné ruky pre vlastnú akciu. Dodávaný diaľkový ovládač na zápästie poskytuje ovládanie špičkami prstov. Môžete tiež použiť diaľkové ovládanie cez aplikáciu Toshiba WiFi Connect na vašom smartphone.

Doplňujúce informácie:

Osvetlenie (video):
Normálny: 6 lux, v noci: 3 luxy
Stabilizátor obrazu:
Elektronický stabilizátor obrazu

Rozlíšenie videa:
Full HD (1080p/60fps)/HD (720p/120fps)/HD (1600x1200p/60fps)/HD (960p/60fps)/WVGA (848x480/240fps)/VGA (480p/30fps)

Rozlíšenie foto:
12 Mp (4000 x 3000)/8 Mp (3264 x 2448)/5 Mp (2592 x 1944)

Pamäťové médiá:
Micro SD/SDHC/SDXC až 64 GB

Obsah balenia:
Kamera
Batérie
Nabíjačka
Diaľkový ovládač
Vodotesné puzdro
USB kábel
Manuál
Držiak na bicykel
Držiak na statív
Držiak na helmu

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Camileo X-Sports Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Camileo X-Sports. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Camileo X-Sports. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Camileo X-Sports. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toshiba Camileo X-Sports.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií