Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

TOSHIBA MWP-MG20P (WH)

Zobraziť katalóg
TOSHIBA MWP-MG20P (WH)
4,4 10 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, vnútorný objem 20 l, 9 úrovní výkonu, 700 W výkon mikrovlnného ohrevu, disponuje grilom s výkonom 1000 W, 25,5 cm otočný tanier, rozmrazovanie, gril, časovač a rýchle rozmrazovanie, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 33,4 × 44 × 25,9 cm (V׊×H)
Kód:  TSHMW008 Produktové číslo:  MWP-MG20P (WH) Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TOSHIBA MWP-MG20P (WH)

Voľne stojaca mikrovlnná rúra s grilom Toshiba MWP-MG20P s elegantným bielym vyhotovením disponuje objemom 20 litrov a deviatimi stupňami výkonu na pohodlnú a rýchlu prípravu jedla. Okrem klasického ohrievania disponuje mikrovlnná rúra funkciou grilu a rozmrazovania. Nechýba ani praktický časovač, či automatické programy na jednoduchšiu prípravu mäsových pokrmov.

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Toshiba MWP-MG20P (WH)

  • Príkon 1 270 W (ohrievanie 800 W, gril 1 000 W)
  • Kapacita 20 litrov
  • Mikrovlnná rúra disponuje deviatimi úrovňami výkonu
  • S funkciou rozmrazovania jednoducho rozmrazíte všetky potraviny vytiahnuté priamo z mrazničky
  • Automatické programy
  • Otočný tanier s priemerom 25,5 cm
  • Mikrovlnná rúra Toshiba MWP-MG20P (WH) disponuje časovačom a vnútorným LED osvetlením

Japonská kvalita

Zvoľte si kvalitnú japonskú značku elektrospotrebičov Toshiba a doprajte si najvyššiu kvalitu v kombinácii s najmodernejšími technológiami. Mikrovlnná rúra s grilom Toshiba MWP-MG20P uľahčí váš každodenný život a navyše sa vďaka elegantnému a minimalistickému dizajnu stane atraktívnym doplnkom každej modernej kuchyne.

Mikrovlnná rúra Toshiba MWP-MG20P s funkciou grilu

S mikrovlnnou rúrou Toshiba si môžete dopriať obľúbené grilované pokrmy bez ohľadu na ročné obdobie. Vďaka výkonnému 1 000 W grilu vykúzlite chrumkavé a dokonale prepečené stehienka, krídelká, steaky, ryby a podobne, ktorých príprava bude oveľa rýchlejšia ako v klasickej rúre.

Toshiba MWP-MG20P ponúka deväť stupňov výkonu

Pomocou mechanického voliča si ľahko zvolíte požadovaný výkon pre rôzne typy pokrmov. Nízke stupne sú vhodné na rozmrazovanie potravín, ohrievanie polievky, guláša, alebo rýb. Stredne vysoký stupeň je ideálny na ryžu, mäso a hotové jedlá. Vysoký výkon zabezpečí rýchly ohrev vody, alebo zeleniny. Nechýbajú ani tri voliteľné programy – C1 aktivuje gril na pečenie klobás, steakov, alebo morských plodov, C2 umožní piecť väčšie kúsky mäsa a C3 sa postará o pečenie veľkých porcií mäsa, alebo chleba.

Rýchle rozmrazovanie

Ponáhľate sa a potrebujete rýchlo rozmraziť potraviny vytiahnuté z mrazničky? Pre mikrovlnnú rúru s grilom Toshiba MWP-MG20P to nebude žiadny problém. Pomocou otočného voliča plynule nastavíte rozmrazovanie potravín podľa času, alebo hmotnosti a v priebehu chvíľky môžete servírovať hotové jedlo.

Časovač na 35 minút

Otočením gombíka nastavíte dobu ohrievania pokrmu v rozmedzí 0 až 35 minút. Mikrovlnná rúra Toshiba MWP-MG20P spustí varenie a po uplynutí nastaveného času sa automaticky vypne. O dokončení prípravy vás informuje akustickým signálom.

Mikrovlnná rúra Toshiba MWP-MG20P s elegantným bielym vyhotovením

Toshiba MWP-MG20P vás na prvý pohľad zaujme elegantným vyhotovením v bielej farbe, vďaka ktorému sa stane atraktívnym doplnkom kuchyne. Navyše spotrebič môžete zladiť s ďalším nábytkom, či iným zariadením v interiéri.

Mikrovlnná rúra Toshiba MWP-MG20P disponuje bezpečnou konštrukciou

Materiály použité na výrobu mikrovlnnej rúry Toshiba MWP-MG20P (WH) spĺňajú prísne štandardy kvality a poskytujú najvyššiu úroveň požiarnej bezpečnosti.

Stabilný otočný tanier súčasťou mikrovlnnej rúry Toshiba

Otočný sklenený tanier s priemerom 25,5 cm má veľkú stabilitu, vďaka čomu je umiestnenie a vybratie pokrmu z mikrovlnnej rúry Toshiba MWP-MG20P (WH) oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.

LED osvetlenie

Moderné LED osvetlenie vnútorného priestoru mikrovlnnej rúry Toshiba MWP-MG20P vám umožní kontrolovať pokrm počas jeho prípravy.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Priemer otočného taniera
25,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Priemer otočného taniera
25,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
33,4 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
44 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
25,9 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Manuálne Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Časovač, Rýchle rozmrazovanie Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
9 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
700 W Hotovo!
Výkon grilu
1 000 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Otočný tanier Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, nie je uvedená chyba v parametroch? Nakoľko sa uvádza vonkajší rozmer - hĺbka 25,9 cm a pritom veľkosť otočného taniera je 25,5cm..Ďakujem

Dobrý den, prosím o skutečné rozměry této mikrovlnky. Pod 26 cm hloubka je totiž nesmysl. Děkuji Martin

Dobrý den, Svítí tato mikrovlnná trouba pokud je otevřená? popřípadě mohu poprosit o doporučení mikrovlnné trouby, která NESVÍTÍ když je otevřená(svítí pouze při ohřívání). Předem děkuji.

Na obrázkoch sú dva typy mikrovlniek, ktorý je správny?

Dobrý deň, na fotkách nižšie vo verzii s grilom (čiže tá drahšia verzia za 87 eur) je mikrovlnná rúra zobrazená aj s digitálnym vysvietením času- je tam táto funkcia alebo nie? Neviem sa o tom nikde dopátrať. Ďakujem pekne.

Dobry den, je mozne pouzivat v tejto mikrovlnnej rury (TOSHIBA MWP-MG20P (BK)) tanier priemeru 26cm pripadne 27cm? Dakujem. S pozdravom Ivan

Diskusia a poradňa k TOSHIBA MWP-MG20P (WH)
Príslušenstvo pre TOSHIBA MWP-MG20P (WH) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba MWP-MG20P (WH).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií